Kara Para Aşk Yine Bekleneni Veremedi

ben severek izledim kara para aşkı ama türkiyedekı reytingleride açıkcası başarısız buldum bunu birçok kez söyledim 5 reytingi hiç geçemden bir sezonu kapatmak başarısızlıktan başka birşey değildir kaldıkı ankaranın dikmeni bile 7 reyting alırkan yanı hatta başarısız dediğimiz kaçak kaç bölüm 8 almıştı 5 reytinge tkılı kalarak türkiyedede beni hayal kırıklığına uğrattı kara para aşk şimdi diziyi seviyorum diye yalan konuşamam ben bildiğimi konusurum yanı🙂
ayy tamam yalan söylemezsin anladık :D (sanki bizi kandırabilecek :F)

ben severek izledim kara para aşkı ama türkiyedekı reytingleride açıkcası başarısız buldum bunu birçok kez söyledim 5 reytingi hiç geçemden bir sezonu kapatmak başarısızlıktan başka birşey değildir kaldıkı ankaranın dikmeni bile 7 reyting alırkan yanı hatta başarısız dediğimiz kaçak kaç bölüm 8 almıştı 5 reytinge tkılı kalarak türkiyedede beni hayal kırıklığına uğrattı kara para aşk şimdi diziyi seviyorum diye yalan konuşamam ben bildiğimi konusurum yanı🙂
Bunları söylemek istiyordum ama üşeniyordum :D

Bi Bergüzar değildir tabi ama bir kitlesi vardı. Benim anlamadığım beren'e rağmen Engin'in iş görmemesi. O kadar itici gerçekten Engin.:A
engin 1.5 yıl bekelyip bu diziyi seti hata etti :) partneri de kendine yakın bir oyunculuk sergilemeli ki fgsn seviyesinde bir işi daha olsun

engin 1.5 yıl bekelyip bu diziyi seti hata etti :) partneri de kendine yakın bir oyunculuk sergilemeli ki fgsn seviyesinde bir işi daha olsun

Tuba ile yakışıyorlar bence ama 2'sininde oyunculuğunu sevmem ben. Engin'e bi küçük eylül meselesinden önce çok kötü buluyordum anca burada biraz imajını benim açımdan temizledi. Tuba'yı izledim baya ama oynuyamıyor bencede ve buda uyumu kaybettiriyor. Haklı olabilirsin ne kadar yakışsalarda olmayacak bir iş.