Kara Para Aşk Yine Bekleneni Veremedi

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,089
Puanı
1,060
Yunanistan'ın en büyük kanalı Mega Tv'ye satılan ve 6 Temmuz'da yayın hayatına başlayan Kara Para Aşk, 22 Ağustos'da sezon finali yaptı.

Yayın hayatına total 16.1; 15-44 grubunda 9.6 share ile başlayan ve 38 bölüm süren dizi beklenen etkiyi yaratamadı.Dizi total 18; 15-44 grubunda 11.1 share ile sezonu kapadı.

Dizi tüm reklam kampanyalarına rağmen ilk bölüm hariç ilk 10'da kendine yer bulamadı ve 3,5 reytingi geçemedi.

Diamantia1_h_633_451.jpg

@destere @mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash @yatutarsa @Bully @*YıldırıM* @gizem ak @-potterhead-

Yunanistan'ın en büyük kanalı Mega Tv'ye satılan ve 6 Temmuz'da yayın hayatına başlayan Kara Para Aşk, 22 Ağustos'da sezon finali yaptı.

Yayın hayatına total 16.1; 15-44 grubunda 9.6 share ile başlayan ve 38 bölüm süren dizi beklenen etkiyi yaratamadı.Dizi total 18; 15-44 grubunda 11.1 share ile sezonu kapadı.

Dizi tüm reklam kampanyalarına rağmen ilk bölüm hariç ilk 10'da kendine yer bulamadı ve 3,5 reytingi geçemedi.

Ekli dosyayı görüntüle 39081

@destere @mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash @yatutarsa @Bully @*YıldırıM* @gizem ak @-potterhead-
Başlık ''Emre'nin Elem Kederi'' olmalıydı :F Dizimiz harika, 2. sezonuyla yükselecektir. Diğer ülkelerde başarılı olacağına inanıyorum :)

Yunanistanda izlenmemesi cok sasirtici ama demek sarmamis onlari bu dizi oysa oyuncularin rol aldiklari FGSN ve Gonulecek izlendi

Yeni sezonda yükselişe geçer belki bakalım. :)

Yunanistanda izlenmemesi cok sasirtici ama demek sarmamis onlari bu dizi oysa oyuncularin rol aldiklari FGSN ve Gonulecek izlendi
aynı kanal aynı gün aynı saat aynı yapım şirketi aynı başrolle fgsn bunun 3 katı reyting alıyordu :X dizi sevilmemiş demek ki

Yunanistan sayfaları dizinin yayınlandığı saate bakılınca gayet iyi oranlar aldığını belirtiyorlar ben onlara bakarım :)

ben severek izledim kara para aşkı ama türkiyedekı reytingleride açıkcası başarısız buldum bunu birçok kez söyledim 5 reytingi hiç geçemden bir sezonu kapatmak başarısızlıktan başka birşey değildir kaldıkı ankaranın dikmeni bile 7 reyting alırkan yanı hatta başarısız dediğimiz kaçak kaç bölüm 8 almıştı 5 reytinge tkılı kalarak türkiyedede beni hayal kırıklığına uğrattı kara para aşk şimdi diziyi seviyorum diye yalan konuşamam ben bildiğimi konusurum yanı🙂