Medcezir sezon sonu biter Star ATV gibi değil dizinin yerini doldurabilir.Abartma Emre
O seneye bitecek bence
Medcezir sezon sonu biter Star ATV gibi değil dizinin yerini doldurabilir.Abartma Emre
O seneye bitecek bence
Emre yakında bunla bir haber açıcam da sen açsan daha uygun olur aslında çünkü benim internetim yokorjinali 91 bölüm sürmüş 76.bölümde serenayın karakteri ölmüş bence bizde de 76.bölümde bitsin her ne ka orjinaline uygun gitmese de
Yani bende biliyorum ama orjinali 4 yıl sürmüş ta o yüzden bir sezon daha oynar diye düşündüm Örn :KaradayıMedcezir sezon sonu biter Star ATV gibi değil dizinin yerini doldurabilir.
ben orjinalini 15-17 bölümü falan izledim şu an ne uyguluyor bilememEmre yakında bunla bir haber açıcam da sen açsan daha uygun olur aslında çünkü benim internetim yok
Medcezir suan the oc senaryoları tekrardan uyguluyor ben orjinali izlediğim içim fark ettim istersen detaylı görüşelim 😉
Yani diyorsun ki git kendin açben orjinalini 15-17 bölümü falan izledim şu an ne uyguluyor bilemem
Karadayı reyting uğruna boşuna devam ettirildi Medcezir'de o hatayı yapmazlar sezon sonu bitecektir her türlü.Yani bende biliyorum ama orjinali 4 yıl sürmüş ta o yüzden bir sezon daha oynar diye düşündüm Örn :Karadayı
Yani diyorsun ki git kendin aç
Karadayı reyting uğruna boşuna devam ettirildi Medcezir'de o hatayı yapmazlar sezon sonu bitecektir her türlü.
tubişcileri ne ka sevdiğimi söylemiş miydimAy bitsin iyi olur.
Sende bitmesini çok istiyorsunu galibaKaradayı reyting uğruna boşuna devam ettirildi Medcezir'de o hatayı yapmazlar sezon sonu bitecektir her türlü.
Vışşhh ziyaretçi akını.tubişcileri ne ka sevdiğimi söylemiş miydim
Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 6, Ziyaretçi: 190)
Dizilerin 2 sezondan fazla sürmemesinden yanayım diğer türlü tadı kaçıyor. Medcezir sezon sonu biterse 80 bölüm falan izlemiş olacaz nerden bakarsan daha neSende bitmesini çok istiyorsunu galiba
Ben diziyi seviyorum yinede bir ümidim var
tadında bırakmazsa zati düşen reytingleri nedeniyle tatsız şekilde biticiTadında bırakmaları daha iyi