Kara Para Aşk Sezon Ne Zaman Bitiyor?

Valla onu görmeden bilemeyiz bekleyip görelim. İnşallah Fatih ve Seyit gibi patlamaz. :A

Muhteşem'in kitlesi mi kaldı onlar bile diziyi terketmişti :F
koskoca star yapıyor o diziyi :A
my nin kitlesi tabi kaldoı bak çarşamba lider 5 alamıyor my kitlesi kösemi bekliyi

Eskilerin totali şimdi AB olmak için can atıyor. Biz buna dün şeydi deriz bugünde şey oldu deriz :F Sözüm meclisten dışarı senden ötürü değil :D

O senaryo daha mı bozulmasın kimin eli kimin cebinde belli değildi ki :D
ağır hakaret .ss

Şu an bu başlığı görüntüleyenler (Üye: 4, Ziyaretçi: 73)

1. xemrexxx
  2. Bully
  3. aserat54

canım tubişcilerim :A @potterhead- :A

Bu sezonu zor çıkarır zaten gelecek sezona kalma şansı yok. :A

Valla edebilirsin ettiğin günleri biliyorum ben bir aralar bende o kadrodaydım Allah vermiş kurtulmuşum gerçi :A
hem bana hem @Bully e gönderme 😱

ayrıca ben halkın favori üyesi olarak görevimi yapıyorum uygunsuz yerlerde devreye giriyorum :) seni şikayet etmemişimdir hiç anca hazalım benim canım cicim süper oyuncu demişsen gerçek dışı msaj falan diye etmişimdir :A

hem bana hem @Bully e gönderme 😱

ayrıca ben halkın favori üyesi olarak görevimi yapıyorum uygunsuz yerlerde devreye giriyorum :) seni şikayet etmemişimdir hiç anca hazalım benim canım cicim süper oyuncu demişsen gerçek dışı msaj falan diye etmişimdir :A
Her neyse ettiğini hatırlıyorum sebep ne olursa olsun ben sana ceza vermedim ama hiç :A

Bu bilinen bir şey değil miydi zaten yani kaçıncı bölüm olmasa bile bu sezon biteceğini biliyordum. Sema - Eylem Endemol'e geçecekler sonuçta 2015'den itibaren de onun parçası olacaklar tamamen...

Zaten devam edecek potansiyeli yoktu dizinin... :) Bu arada 153 ziyaretçi. 😱