Kara Para Aşk Mobil Uygulama Videosu

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,201
Puanı
1,060
Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ve Tuvana Türkay gibi isimlerin rol aldigi, Atv'nin sevilen dizisi Kara Para Ask'in akilli cep telefonlari icin tasarlanan uygulamasi ciktigini daha önce okumustuk.

Ay Yapim, tanitim amacli hazirladigi ve amaci ve icerigini gösteren bir tanitim videosu hazirlamis ve bugün yayinlamis.

Iste o video;

[HASHTAG]#KatilSeninElinde[/HASHTAG]

Uygulama ve Içeriği

Samsung ay yapımın bir numaralı sponsoru oldu:A Bu ara [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm için de cep telefonu olmasa da buz dolabi çamaşir makinesi filan reklamı versin dicem ama samsung TR'ye ne zaman kapak attı onu bilmek lazım:A

Sony Xperia'ya da olur mu? :F

Dizinin sevenleri için güzel bir gelişme. :)

Samsung ay yapımın bir numaralı sponsoru oldu:A Bu ara [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm için de cep telefonu olmasa da buz dolabi çamaşir makinesi filan reklamı versin dicem ama samsung TR'ye ne zaman kapak attı onu bilmek lazım:A
ay yapım dizilerini izleyen de tüm türkiyeyi galaxy kullaniyi sanacak :A

Programı indirip aynen şunu yazdım kafadan bir yıldız verdim)))#

dizide her bölüm tonlarca hata var. önce siz dikkatli olun sonra merak etmeyin bizim dikkatimizi olcersiniz )))

Programın hatasını buldum ))) uygulamada sorunun çıktığı kısmı kesip tekrar tekrar oynatiginda aynı sorular tekrar tekrar soruluyor hep 10 puan veriyor şuan 520 puandayim ))))
Senin telefon Android mi? Bende görünmüyor program indiremedim hala. :T: