Kara Para Aşk Komşu Reytingleri

tekrar reytingi 1.2 sen paylaştın işte :F normali 3.5 :F ayrıca elimde belgesi var 18 ya da 20 temmuz tarihli haber en izlenen 3 dizi: tvd,omega ve my diyor :F
Sana ben tekrar olmayan reytingleride paylaştim Mayıs ayının son haftasını:X Sana paylaştiğim 2.tekrar reytingini sen kendin diyordun yeni bölüm diye. Benim profilimde duruyor konuşmalar kendi yorumunu silmediysen tabi :F:F

Sana ben tekrar olmayan reytingleride paylaştim Mayıs ayının son haftasını:X Sana paylaştiğim 2.tekrar reytingini sen kendin diyordun yeni bölüm diye. Benim profilimde duruyor konuşmalar kendi yorumunu silmediysen tabi :F:F
ne silicem elimde belgeli haber var my hala en çok izlenen 3 diziden biri :X
ayrıca rusyadaki reyting lsitelerine baktım doğru düzgün izlenen dizi yok gezi progrmaı bile haftalık 1.oluyor dizi olamıyor :X

Aaa nesi hakaret FF beni bu konusmayla banlamaz :)
bnm gibi kalite profesörü bir insana yakıştırdıklarına bak .ss

ayrıca rusyadaki reyting lsitelerine baktım doğru düzgün izlenen dizi yok gezi progrmaı bile haftalık 1.oluyor dizi olamıyor :X

Kpada kaliteli karagulde.

İlk 100'e giremeyen dizi nasıl oluyorda en çok izlenen dizi oluyor?? Kanal içinde diyorsan doğrudur :X AMa diğer kanallar içinde diyorsan yanlişssin:X

İlk 100'e giremeyen dizi nasıl oluyorda en çok izlenen dizi oluyor?? Kanal içinde diyorsan doğrudur :X AMa diğer kanallar içinde diyorsan yanlişssin:X
rusyada ilk 100 listesi yok bir kere :X haftalık ilk 100 listesi vardı bir aralar günlük ilk 100 yayınlanmıyor :X ayrıca my rusyada 3.5-4 reytingle en çok izlenen dizi iken sıralaması haftalık 100 de 30-50 ARASIYDI :X

Kpada kaliteli karagulde.
karagül olabilir :A

rusyada ilk 100 listesi yok bir kere :X haftalık ilk 100 listesi vardı bir aralar günlük ilk 100 yayınlanmıyor :X ayrıca my rusyada 3.5-4 reytingle en çok izlenen dizi iken sıralaması haftalık 100 de 40-50 ARASIYDI :X

karagül olabilir :A
Ayol kpada kaliteli karadayida ezelde myde ...

ben okuduğum habere inanırım :F senin kaynağın bile belli değil :F rusya haftalık tv reytinglerini paylaşan site vardı o a kasım ayında bıraktı :(

ilk reyting derken (b)
31 mayıs tarhli yayındaki reytingi diyorum. Oyyhhh neyse Kasım ayından sonraki reytingleri ben paylaşirim 24'ünden sonraki hafta:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21