Kenan'ın bir Karadayı'sını sevemedim ben yoksa her dizisini izlerdimValla Tuba ve Kenan hangi kanala giderse izlemek zorundayım ben.
Bende durum Tuba ve Engin nerde ben orda şeklinde artık
Kenan'ın bir Karadayı'sını sevemedim ben yoksa her dizisini izlerdimValla Tuba ve Kenan hangi kanala giderse izlemek zorundayım ben.
sürgünüm veya dream e demişin galiba çünkü göremiyim neyse mimik oalyına takanlara sevgiler selamlar gerçek oyuncunun simgesidirMimik olayına takılan biri
Elif güvenebileceği birini arıyor,kardeşi için de o kadar çabaladı kimse yüzüne bakmadı en zor zamanında Ömer hep yanında oldu.Ömer'e güveniyor bence de doğru olanı yapıyor.Elif, hissettiklerini Bahar'a anlatırken; Ama bir gülüşe kilitledim kendimi. Ömer gülsün... karanlıklar dağılıyor sanki...
elif burda yelkenleri suya indirmişerken pes etti bence
aynı şey bendede var ama beren ve kenan şeklinde durum
Ömer gibi bir adam söz konuysa iyi bile dayandı ElifElif, hissettiklerini Bahar'a anlatırken; Ama bir gülüşe kilitledim kendimi. Ömer gülsün... karanlıklar dağılıyor sanki...
elif burda yelkenleri suya indirmişerken pes etti bence
aynı şey bendede var ama beren ve kenan şeklinde durum
sanki benden yardım istedide yardım etmedimmi?Elif güvenebileceği birini arıyor,kardeşi için de o kadar çabaladı kimse yüüzne bakmadı en zor zamanında Ömer hep yanında oldu.Ömer'e güveniyor bence de doğru olanı yapıyor.
elif gibi biri yardım istiyorsa takla atarak gitmeyecek adam tanımıyorumÖmer gibi bir adam söz konuysa iyi bile dayandı Elif
sanki benden yardım istedide yardım etmedimmi?
kimden yardım istese yardım elini uzatırdı millet yardımı ömerden istediği için ömer şanslı bence
elif gibi biri yardım istiyorsa takla atarak gitmeyecek adam tanımıyorum
yok bir muhteşem elif var orda birde şanslı sıradan biri variki muhteşem insan buldu birbirini işte
Sıradan mı 😱 Ömer (Engin) dehşet bir adam bir bakışı yeteryok bir muhteşem elif var orda birde şanslı sıradan biri var
Gerçek adresimi o Tubamı kullanıyoTubişin Kara Para Aşk başlamadan önce Twitter'da takipçi sayısı 25 bindi şimdi baktım 50 bin olmuş.Şimdi Beren Saat düşünsün.
Evet. @FurkanTB arkadaşımızı retweet bile etti.Bize nezaman sıra gelecek diye bekliyoruz.Gerçek adresimi o Tubamı kullanıyo
efenim tubişin mimiği konusuna girmişken kendisi hakkında dizi başladıktan sonra gelen entrylere baktım ekşi sözlükteelçiye zeval olmaz şunları yazmışlar:7
1-(bkz: çürük elma)
2-olağanüstü güzel amma velakin olağanüstü yeteneksiz. bir tek cemberimde gul oyada sırıtmıyordu orda da sanirim hep dizi muhtesemdi hemde kendisi basrol degildi sırıtmıyordu
3-saçlarından hala yüzünün bir kısmı görünebilen çok kötü oyuncu
4-olağanüstü güzel falan olmayan ortalama derecede güzel olan, oyunculuğu vasadın altında olan ve neden hala kendisine rol verildiğini anlayamadığım aktristir..
monica belluci, kendisini reddetmişti hatırlarsanız..kendi hayatının filme çekilmesi için önerilmişti ama uygun bulmamış, beğenmemişti..
türkiye şartlarında orta düzeyde bir güzelliğe sahip..dünya standartlarında ise güzel bile denemez bence..
oyunculuğuna hiç girmiyorum..o hiçbirzaman olmadı zaten..
5-ne çok saçı var bu kadının, valla çok gür. sarımsak sürüp yatıyor mu her gece anlamadım. onun kafadan üç kadına saç çıkar.
6-resim gibi kız. ama lütfen artık oyunculuk yapmasın.
7-muhteşem sese sahip ne idüğü belirsiz kişilik.
8-en az bugünün saraylısında başrolü oynayan hanım kız kadar yeteneksiz olan çoğ güzel bağyan.
efenim görüldüğü gibi Tuba hakkında gelen yorumlar hep olumsuzzaten dizi başladığından bu yana 14 enrty girilmiş hakkında bunların 8i eleştiriyor kalan 6 sı da güzelliğini övmüşgaliba ekşi sözlüğü de anti tubişçiler ele geçirmiş bu konuda dream ve sürgünüm ne düşünüyor bir sosramısınız @destere @ABAY_06
İyi takip ederizEvet. @FurkanTB arkadaşımızı retweet bile etti.Bize nezaman sıra gelecek diye bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?