Ben görmedim takip ettiğim fanda yok. O yüzden de olabilir. Hem sen twitter adresimi öğrenmişsin bakabilirsin.dün farkına varmadı pnap istersen forumumuzdan Tuba fanı furkan_tb ye sor 2 haftadır anketi paylaşıyor oy verin diyor
Ben görmedim takip ettiğim fanda yok. O yüzden de olabilir. Hem sen twitter adresimi öğrenmişsin bakabilirsin.dün farkına varmadı pnap istersen forumumuzdan Tuba fanı furkan_tb ye sor 2 haftadır anketi paylaşıyor oy verin diyor
senin adreste hiç ilginç şeyler yok misa @-potterhead- ilee furkanın sayfasına gir tüm fan kavgalarını görBen görmedim takip ettiğim fanda yok. O yüzden de olabilir. Hem sen twitter adresimi öğrenmişsin bakabilirsin.
@furkan_tb kim bnm parlak diyipte banlandigim kisimi 😱dün farkına varmadı pnap istersen forumumuzdan Tuba fanı furkan_tb ye sor 2 haftadır anketi paylaşıyor oy verin diyor
bilmem o kadarını@furkan_tb kim bnm parlak diyipte banlandigim kisimi 😱
Sen cidden işsizsin beni mi gözetliyon 7/24senin adreste hiç ilginç şeyler yok misa @-potterhead- ilee furkanın sayfasına gir tüm fan kavgalarını gör
yok valla fan kavgalarını izliyim maşallah sen de tam göbeğindesin işinSen cidden işsizsin beni mi gözetliyon 7/24
Aaa ben galiba oraya girip oy verdim 😱 Bergüzara yada tubaya vermis olmam lazim dur bakiyim biyok valla fan kavgalarını izliyim maşallah sen de tam göbeğindesin işinoy verin türkiyegençliködülleri.com
turkiyegenclikodulleri.comAaa ben galiba oraya girip oy verdim 😱 Bergüzara yada tubaya vermis olmam lazim dur bakiyim bi
www.türkiyegençliködülleri.com diye bi site yok .ss
en sevilen ünlüde başından beri meryemim önde sosyal emdya hilesine başvurmadanwww.turkiyegenclikodulleri.com mu tamam giriyim bari
Bnde ona verdim tabisi hem meryem bi tek snn degil hepimizin meryemi .ssen sevilen ünlüde başından beri meryemim önde sosyal emdya hilesine başvurmadan
enginciğim beşiktaşlıymış yeter beşiktaşımada banada cnmyakisikli oyuncular GS'li Kenan,Kivanc,Cagatay,Kerem Bursin,Cansel Elcin,Murat Yildirim)
banada Kenan yeter)enginciğim beşiktaşlıymış yeter beşiktaşımada banada cnm
hadi oradannn sen yapıyorsun bu resimleri ayy ne zaman ben birşey söylesem sen tesadüfen öyle resim görüyorsun hadi oradan beeeEkli dosyayı görüntüle 42593
şu resmi gördükçe aklıma @Çiğdem- geliyi tuba enginin anası gibi duruyor diyordu fanfinilerde engini sülüman tubayı anası valide sultan yapmışlar@-potterhead- @sürgünüm @cookies @gizem ak @gözlemci @Harunnn60
enginin pakistanlı fanları yapmış bnm suçum yokhadi oradannn sen yapıyorsun bu resimleri ayy ne zaman ben birşey söylesem sen tesadüfen öyle resim görüyorsun hadi oradan beee
Ekli dosyayı görüntüle 42593
şu resmi gördükçe aklıma @Çiğdem- geliyi tuba enginin anası gibi duruyor diyordu fanfinilerde engini sülüman tubayı anası valide sultan yapmışlar@-potterhead- @sürgünüm @cookies @gizem ak @gözlemci @Harunnn60
enginin pakistanlı fanları yapmış bnm suçum yok
Enginin Pakistanlı fanlari @*Dream* a tepki olarak dogmuslar resmenhadi oradannn sen yapıyorsun bu resimleri ayy ne zaman ben birşey söylesem sen tesadüfen öyle resim görüyorsun hadi oradan beee
pakistanda nigar kalfamın tubişten daha fazla fanı var
Öyledir tabi pakistanda tubişin hangi dizisi yayinlandi zatipakistanda nigar kalfamın tubişten daha fazla fanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?