çocuk ömerin çıkıcak diziyi bu hale getirenlere yazıklar olsunöykücüğüm afişe kalite getirmiş@destere @sürgünüm @-potterhead- @Nisa @Çiğdem- @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 42394
ömer sonunda doğru kızdan doğru işi yapmışçocuk ömerin çıkıcak diziyi bu hale getirenlere yazıklar olsun
Yan oyuncu olaraktanöykücüğüm afişe kalite getirmiş@destere @sürgünüm @-potterhead- @Nisa @Çiğdem- @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 42394
afişte başrolYan oyuncu olaraktan
Öykü fanları afiş yaparsa öyle olurafişte başrolneyse tuvanayı önemsemediler dizi çöktü öyküyü de önemsemezlerse erken final
öykü fanları değil dizinin fanlarıÖykü fanları afiş yaparsa öyle olur
Kesin öylediröykü fanları değil dizinin fanları
ne sandın melunKesin öyledirneyse Emre senle uğraşmak istemiyorum sen takıl burada
Hayatın kendisi kadar komik zannediyorlar#Asi Fanlaryla grşmemiz gerekiyor. Şu gençlik ödülleri anketine yüklenmeliyiz serenayı gecemeyecek durumda değiliz@JustTubaBustun
bu fanlardaki ünlü sevgisi ve bunun için giriştikleri oyunlardaki zeka milli savunma bakanında olsa abd'yi dize getiririz@Çiğdem- @Nisa @sürgünüm @-potterhead- @gözlemci @sokak sanati @destere
ne taktik savaşları veriyorlar sosyal medyadaHayatın kendisi kadar komik zannediyorlar
manşallahne taktik savaşları veriyorlar sosyal medyada
çok uzaklarda arama forumdan biri olabilirmanşallahzeka küpüler valla onu yazanı görmek isterdim
Kim oçok uzaklarda arama forumdan biri olabilir
#Asi Fanlaryla grşmemiz gerekiyor. Şu gençlik ödülleri anketine yüklenmeliyiz serenayı gecemeyecek durumda değiliz@JustTubaBustun
bu fanlardaki ünlü sevgisi ve bunun için giriştikleri oyunlardaki zeka milli savunma bakanında olsa abd'yi dize getiririz@Çiğdem- @Nisa @sürgünüm @-potterhead- @gözlemci @sokak sanati @destere
çocuk ömerin çıkıcak diziyi bu hale getirenlere yazıklar olsun
Kesin öyledirneyse Emre senle uğraşmak istemiyorum sen takıl burada
Kim osen olamazsın sende Meryem fanlığı var acep kim ??
kara para aşk 35.bölüm tayyarın ortağı tayyip amca çıkıyormuşHala Asi'de kalmışlar birde.
Ne çabuk 35 bölüm oldukara para aşk 35.bölüm tayyarın ortağı tayyip amca çıkıyormuş
@Nisa @destere @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 42407
35e var daha ben gelecek tahminim söyledimNe çabuk 35 bölüm oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?