çocuk ömerin çıkıcak diziyi bu hale getirenlere yazıklar olsunöykücüğüm afişe kalite getirmiş@destere @sürgünüm @-potterhead- @Nisa @Çiğdem- @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 42394
ömer sonunda doğru kızdan doğru işi yapmışçocuk ömerin çıkıcak diziyi bu hale getirenlere yazıklar olsun![]()
Yan oyuncu olaraktanöykücüğüm afişe kalite getirmiş@destere @sürgünüm @-potterhead- @Nisa @Çiğdem- @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 42394
afişte başrolYan oyuncu olaraktan![]()
Öykü fanları afiş yaparsa öyle olurafişte başrolneyse tuvanayı önemsemediler dizi çöktü öyküyü de önemsemezlerse erken final
![]()
öykü fanları değil dizinin fanlarıÖykü fanları afiş yaparsa öyle olur![]()
![]()
Kesin öylediröykü fanları değil dizinin fanları![]()
ne sandın melunKesin öyledir![]()
neyse Emre senle uğraşmak istemiyorum sen takıl burada
![]()
Hayatın kendisi kadar komik zannediyorlar#Asi Fanlaryla grşmemiz gerekiyor. Şu gençlik ödülleri anketine yüklenmeliyiz serenayı gecemeyecek durumda değiliz@JustTubaBustun
bu fanlardaki ünlü sevgisi ve bunun için giriştikleri oyunlardaki zeka milli savunma bakanında olsa abd'yi dize getiririz@Çiğdem- @Nisa @sürgünüm @-potterhead- @gözlemci @sokak sanati @destere
ne taktik savaşları veriyorlar sosyal medyadaHayatın kendisi kadar komik zannediyorlar![]()
manşallahne taktik savaşları veriyorlar sosyal medyada![]()
çok uzaklarda arama forumdan biri olabilirmanşallahzeka küpüler valla onu yazanı görmek isterdim
![]()
Kim oçok uzaklarda arama forumdan biri olabilir![]()
#Asi Fanlaryla grşmemiz gerekiyor. Şu gençlik ödülleri anketine yüklenmeliyiz serenayı gecemeyecek durumda değiliz@JustTubaBustun
bu fanlardaki ünlü sevgisi ve bunun için giriştikleri oyunlardaki zeka milli savunma bakanında olsa abd'yi dize getiririz@Çiğdem- @Nisa @sürgünüm @-potterhead- @gözlemci @sokak sanati @destere
çocuk ömerin çıkıcak diziyi bu hale getirenlere yazıklar olsun![]()
Kesin öyledir![]()
neyse Emre senle uğraşmak istemiyorum sen takıl burada
![]()
Kim osen olamazsın sende Meryem fanlığı var acep kim ??
![]()
kara para aşk 35.bölüm tayyarın ortağı tayyip amca çıkıyormuşHala Asi'de kalmışlar birde.![]()
Ne çabuk 35 bölüm oldukara para aşk 35.bölüm tayyarın ortağı tayyip amca çıkıyormuş
@Nisa @destere @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 42407
35e var daha ben gelecek tahminim söyledimNe çabuk 35 bölüm oldu![]()