Kara Para Aşk Genel Sohbet

osn nin yeni yıl tanıtımı yayınlandı karagül saat 21 de suskunlar 22 de kpa belirsiz :) fanfinilerden gelen ısrarlı sorulardan sonra face sayfasında ilk 3 ay içinde bir yerde başlatıcaz demişler kpa yı :) karagül tutarsa kpa da kuzey güney gibi 1 yıl sonraya atılır osn tarafından @gizem ak @Forumdash @destere @sürgünüm @Çiğdem- @Nisa @-potterhead-

18 Ocak'ta Mısır'da CBC kanalında Kara Para Aşk başlayacakmış
B6SBJrmIMAEYb7E.jpg

B6SWPfyCQAExW12.png

cansel elçin olmadı,ilker aksum olmadı,engin akyürek olmadı sıra kıvançta Tuba fanları reytingi görene ka ülkedeki tüm erkek oyuncular tarumar olacak gibi :X

B6SWPfyCQAExW12.png

cansel elçin olmadı,ilker aksum olmadı,engin akyürek olmadı sıra kıvançta Tuba fanları reytingi görene ka ülkedeki tüm erkek oyuncular tarumar olacak gibi :X
Kıvanç fanları da istiyor neyin kafasındasın, Emre senin ki anticilik değil saplantı doktora görün cidden :)

B6SWPfyCQAExW12.png

Kıvanç fanları da istiyor neyin kafasındasın, Emre senin ki anticilik değil saplantı doktora görün cidden :)
paylaşanın fotosu engin-tuba tweetlerinin yüzde80 i kpa ile ilgili olmasa inanırdım bu dediğine :F

ay neyse dizide yanlış kıza şarkı söyletmişler ne ka güzel ses varimiş kız @Çiğdem- çatla :F
@gizem ak @destere @sokak sanati @Harunnn60 @Nisa

Off tamam içimi şişirdin 3 mesajda zaten hiç izlemediğim bir dizinin konusunda yorum yapıyorum.:F
şurada düşmanı ayakta tutmaya çalışıyorum :D paramparça geldi karadayı geriledi, diriliş geldi kpa geriledi ayol ben neyle uğraşıcam karşı tarafın tüm planları çöktü mebur düşmanı ayakta tutmaya çalışiyim :F