Kalite abidesi arayan kesim izlesin manasında.izlenmeyen dizi nasıl satılsın panpa
ayrıca 1 mesaj önce öpsün başına koysun diyordun
Kalite abidesi arayan kesim izlesin manasında.izlenmeyen dizi nasıl satılsın panpa
ayrıca 1 mesaj önce öpsün başına koysun diyordun
hangi kalite senaryo karadayıdan alıntıKalite abidesi arayan kesim izlesin manasında.
Tamam sen aç zaten hiç açasım yok bugünSenin 1499 konun var benimde 1498 o yüzden yorum konusunu ben açayım konu sayılarımız eşitlensin.@*Dream*
Haftaya da fragman ve yorum konusunu sen aç. Hep ben hep ben olmaz.Tamam sen aç zaten hiç açasım yok bugün
KısmetHaftaya da fragman ve yorum konusunu sen aç. Hep ben hep ben olmaz.
sen derdine yan sana yine kimse kalmadıhahahahha ayyy leventede bakın sizzz elifi ömere kaptırınca
baharda öldü aaa levent hemen yağlı kapıya atmış kendisini
Tubam Jennifer Aniston'u bile gölgede bırakmış.Tuba Büyüküstün Arap Dergisi Ara'ya Kapak olmuş
dergide araplar Tuba Büyüküstün'ü deli gibi seviyor denmiş ve Kara Para Aşk'a olan ilgiden söz edilmiş
neredeTubam Jennifer Aniston'u bile gölgede bırakmış.
hiç öylesineTamam da niye sordun.
Üzüldüm aslında o çocuk hit almak konu açan birisi değil. Benim sorunumda onunla değil, kişisel değildi yani.hiç öylesinekpakonusu kilitlenmiş gözün aydın
hahaha sen saatin 15:30 olduğuna bakma cnm orada onlar sabahın 7 si gibi uyandıklarını sanıyorlarEkli dosyayı görüntüle 42387
artık gece nolduysa elifle ömer ikindi vakti uyanabilmiş) @Nisa @gizem ak @Çiğdem- @sürgünüm @beyazsoy @destere @sokak sanati
klasik kpa hataları iştehahaha sen saatin 15:30 olduğuna bakma cnm orada onlar sabahın 7 si gibi uyandıklarını sanıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?