Kalite abidesi arayan kesim izlesin manasında.izlenmeyen dizi nasıl satılsın panpa
ayrıca 1 mesaj önce öpsün başına koysun diyordun![]()
Kalite abidesi arayan kesim izlesin manasında.izlenmeyen dizi nasıl satılsın panpa
ayrıca 1 mesaj önce öpsün başına koysun diyordun![]()
hangi kalite senaryo karadayıdan alıntıKalite abidesi arayan kesim izlesin manasında.![]()
Tamam sen aç zaten hiç açasım yok bugünSenin 1499 konun var benimde 1498 o yüzden yorum konusunu ben açayım konu sayılarımız eşitlensin.@*Dream*
Haftaya da fragman ve yorum konusunu sen aç. Hep ben hep ben olmaz.Tamam sen aç zaten hiç açasım yok bugün![]()
KısmetHaftaya da fragman ve yorum konusunu sen aç. Hep ben hep ben olmaz.![]()
sen derdine yan sana yine kimse kalmadıhahahahha ayyy leventede bakın sizzz elifi ömere kaptırınca
baharda öldü aaa levent hemen yağlı kapıya atmış kendisini![]()
Tubam Jennifer Aniston'u bile gölgede bırakmış.Tuba Büyüküstün Arap Dergisi Ara'ya Kapak olmuş
dergide araplar Tuba Büyüküstün'ü deli gibi seviyor denmiş ve Kara Para Aşk'a olan ilgiden söz edilmiş
![]()
neredeTubam Jennifer Aniston'u bile gölgede bırakmış.![]()
hiç öylesineTamam da niye sordun.![]()
Üzüldüm aslında o çocuk hit almak konu açan birisi değil. Benim sorunumda onunla değil, kişisel değildi yani.hiç öylesinekpakonusu kilitlenmiş gözün aydın
![]()
hahaha sen saatin 15:30 olduğuna bakma cnm orada onlar sabahın 7 si gibi uyandıklarını sanıyorlarEkli dosyayı görüntüle 42387
artık gece nolduysa elifle ömer ikindi vakti uyanabilmiş) @Nisa @gizem ak @Çiğdem- @sürgünüm @beyazsoy @destere @sokak sanati
klasik kpa hataları iştehahaha sen saatin 15:30 olduğuna bakma cnm orada onlar sabahın 7 si gibi uyandıklarını sanıyorlar![]()