tuba fanları ve ben 😱hayırrr demicem size şimdi tuba fanlarıyla uğraşamam aramızda kalıcak tubayla söyliceğim şeyler
tuba fanları ve ben 😱hayırrr demicem size şimdi tuba fanlarıyla uğraşamam aramızda kalıcak tubayla söyliceğim şeyler
Başlamayan dizilerin aday oluşu
Türkiye'de adam akıllı bir tören yok ne yazık kiBaşlamayan dizilerin aday oluşu
Bu ödül zaten stil ödülleri değil mi? Tuba ve Engin kendi beğendiğini giyiyor modayla ilgileri yok pek. O yüzden umrum dışıTürkiye'de adam akıllı bir tören yok ne yazık kimutlaka bir saçmalık yapacaklar
Tuba daha önce kazandı diye aday değilmiş ama Engin Akyürek'in aday olmaması da çok saçma olmuş
hayat yolunda nın ve şeref meselesi nin aday olması ciddiyetini ortaya koymuş ödüllerin
ona da seninkiler aday olamadı nedenseBu ödül zaten stil ödülleri değil mi? Tuba ve Engin kendi beğendiğini giyiyor modayla ilgileri yok pek. O yüzden umrum dışıAntalya Televizyon Özdülleri vardı prestijli, onu da kaldırdılar
20 Dakika eğer tutsaydı eminim ki ödül alırdı Tuba'mhayat yolunda nın ve şeref meselesi nin aday olması ciddiyetini ortaya koymuş ödüllerin
ona da seninkiler aday olamadı nedense
ne alakası var ilker aksum aday olmuştu 20 dk ile20 Dakika eğer tutsaydı eminim ki ödül alırdı Tuba'mTabiki tutmuş işler daha ön planda tutuluyor her ne ka profesyonel ödül törenleri olsa da
Behzat Ç.'nin ne kadar yankı uyandırdığını bilmiyormuş gibi konuşuyorsunne alakası var ilker aksum aday olmuştu 20 dk ileayrıca behzat ç. ile erdal beşikçioğlu da ödül aldı
izle izleBehzat Ç.'nin ne kadar yankı uyandırdığını bilmiyormuş gibi konuşuyorsunayrıca İlker tabiiki aday olacak, ki o oyunculukla kazanamaması garip, dizi tutmuş olsa bu da gerçekleşecekti. Tuba, İlker kadar tecrübeli değil dahaŞuan melunlarla tartışamam The Voice izliyorum
diziye 2 gün kala çıkmış afiş helal olsun
adamın boyu 2 metre kadın ne yapsıngerçek emir-ferihabir de topuklu giymiş@Çiğdem- yorumun ne
@cookies @-potterhead- @ABAY_06 @sürgünüm @Forumdash @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 40071
ben kendi düşüncelerimi söyliyim cnm doğrusu ben bukadar boy farkı olan bir erkek arkadaş istemezdim adam sankı çocuk dolaştırıyor gibi çok komik bir görüntü var ortadagerçek emir-ferihabir de topuklu giymiş@Çiğdem- yorumun ne
@cookies @-potterhead- @ABAY_06 @sürgünüm @Forumdash @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 40071
Evet bende kıskançlık sahnesini çok merak ettim Levent ceketini Elif'e verdi herhalde Ömer'in kıskançlık damarları yine kabardıElif'in ceketini merak ettim.
Ömer'in kıskançlığı İn - Bahar'ın kıskançlığı Out.
Ömer, Elif'e Roma'ya eşlik edicek dimi? Ya da sonradan katılacaktır.Evet bende kıskançlık sahnesini çok merak ettim Levent ceketini Elif'e verdi herhalde Ömer'in kıskançlık damarları yine kabardı
Edecekmiş Elif-Ömer ve Sami üçlüsü birlikte Roma'ya gidecekÖmer, Elif'e Roma'ya eşlik edicek dimi? Ya da sonradan katılacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?