Kara Para Aşk Genel Sohbet

Türkiye'de adam akıllı bir tören yok ne yazık ki
mutlaka bir saçmalık yapacaklar
Tuba daha önce kazandı diye aday değilmiş ama Engin Akyürek'in aday olmaması da çok saçma olmuş
Bu ödül zaten stil ödülleri değil mi? Tuba ve Engin kendi beğendiğini giyiyor modayla ilgileri yok pek. O yüzden umrum dışı
Antalya Televizyon Özdülleri vardı prestijli, onu da kaldırdılar

Kara Para Aşk Elle Style Ödüllerinde tv dizisi dalında aday

http://ellestyleawards.com/
hayat yolunda nın ve şeref meselesi nin aday olması ciddiyetini ortaya koymuş ödüllerin

Bu ödül zaten stil ödülleri değil mi? Tuba ve Engin kendi beğendiğini giyiyor modayla ilgileri yok pek. O yüzden umrum dışı
Antalya Televizyon Özdülleri vardı prestijli, onu da kaldırdılar
ona da seninkiler aday olamadı nedense

hayat yolunda nın ve şeref meselesi nin aday olması ciddiyetini ortaya koymuş ödüllerin

ona da seninkiler aday olamadı nedense
20 Dakika eğer tutsaydı eminim ki ödül alırdı Tuba'm
Tabiki tutmuş işler daha ön planda tutuluyor her ne ka profesyonel ödül törenleri olsa da

20 Dakika eğer tutsaydı eminim ki ödül alırdı Tuba'm
Tabiki tutmuş işler daha ön planda tutuluyor her ne ka profesyonel ödül törenleri olsa da
ne alakası var ilker aksum aday olmuştu 20 dk ile
ayrıca behzat ç. ile erdal beşikçioğlu da ödül aldı

ne alakası var ilker aksum aday olmuştu 20 dk ile
ayrıca behzat ç. ile erdal beşikçioğlu da ödül aldı
Behzat Ç.'nin ne kadar yankı uyandırdığını bilmiyormuş gibi konuşuyorsun
ayrıca İlker tabiiki aday olacak, ki o oyunculukla kazanamaması garip, dizi tutmuş olsa bu da gerçekleşecekti. Tuba, İlker kadar tecrübeli değil daha
Şuan melunlarla tartışamam The Voice izliyorum

izle izle
uzun vadede tubanın adaylık şansı yok bu tarz işlerde

behzat ç. yankı uyandırdıama kendi kitlesine senin de dediğin gibi popüler olmadığı halde aldı ödülü

ben kendi düşüncelerimi söyliyim cnm doğrusu ben bukadar boy farkı olan bir erkek arkadaş istemezdim adam sankı çocuk dolaştırıyor gibi çok komik bir görüntü var ortada

huy su kadar fizik uyumuda önemli bence ben bu görüntüyü verelek sokakta yürümezdim erkek arkadaşımla 🙂🙂

KARA PARA AŞK 19. BÖLÜM TÜYOLAR:

Arda ve Pelin, Ömer’e yardımcı olmak için savcıyı arıyorlar ama nafile…

Ömer Hüseyin abisi kendisini savunmadığı için ona da kırgın.. Garibim Ömer, olan biteni öğrense ne halde olacak kimbilir…
ÖMER : Ali’nin karşısına dikildiğimde arkamda dağ gibi abim var dedim içimden! Ama yokmuş gördüm! Bana öğrettiğini sen unuttun abi ama olsun... canın sağ olsun...

Metin’in Nilüfer’e sürpriz bir teklifi var ama işler pek de yolunda gitmeyecek. Nilüfer sonunda bir şeylerin farkına varmaya başlıyor.

Elif ne olursa olsun Ömer’e destek olmaya devam ediyor.

ELİF: Ömer... Bir beş dakika susup sadece denize baksak... Martıları dinlesek.. bir dursak yani. Lütfen...

Melike boşboğazlığıyla çok kötü bir şeye sebep oluyor.

Levent ve Elif bir iş yemeğinde Ömer ve Bahar kıskançlıkta…Yalnız Bahar’ın kıskançlığı Ömer’in işine yarayacak bir şeylere vesile oluyor.

ELİF: Gezerim, sinemaya giderim, yemeğe çıkarım... Levent benim arkadaşım, oldu mu?
ÖMER: Tabii tabii.. başımıza ne geldiyse hep bu arkadaş ayağından geldi zaten... hem olmadı... o ceket seni açmamış bilesin..

Ve Roma'ya gidiş için start veriliyor ancak Ömer'in bir sorunu, daha doğrusu bir sorusu var.

@sürgünüm @Çiğdem- @Forumdash @-potterhead- @Yakamoz-Asi @gizem ak @cookies @ABAY_06 @Billy Kane

Elif'in ceketini merak ettim.

Ömer'in kıskançlığı İn - Bahar'ın kıskançlığı Out.