Hepsi gozukmuyoarayın belki tuba çıkar@destere @sürgünüm @ABAY_06 @Forumdash @gizem ak
@Çiğdem- sen de ara birkaç laf edersin
Ekli dosyayı görüntüle 40002
Hepsi gozukmuyoarayın belki tuba çıkar@destere @sürgünüm @ABAY_06 @Forumdash @gizem ak
durr arıcam hemen 2 çift lafım var zaten bu kıza benim içimde kalamdan hemen söylemek istiyorumarayın belki tuba çıkar@destere @sürgünüm @ABAY_06 @Forumdash @gizem ak
Ben telefon numarasini aldim rehberime kara para elif diye ekledim bi ara ararimdurr arıcam hemen 2 çift lafım var zaten bu kıza benim içimde kalamdan hemen söylemek istiyorum![]()
ne dicen çok merak ediyorumdurr arıcam hemen 2 çift lafım var zaten bu kıza benim içimde kalamdan hemen söylemek istiyorum![]()
Ömerin peşini bırak der ne diyecekne dicen çok merak ediyorum![]()
sadece demezÖmerin peşini bırak der ne diyecek![]()
Der valla Karadeniz damarı var bunlardasadece demezbrakmazsan seni vururum yüzüne kezzap atarım falan da der
![]()
ne dicen çok merak ediyorum![]()
hayırrr demicem size şimdi tuba fanlarıyla uğraşamam aramızda kalıcak tubayla söyliceğim şeylerÖmerin peşini bırak der ne diyecek![]()
Ahh siz şu kadınlarhayırrr demicem size şimdi tuba fanlarıyla uğraşamam aramızda kalıcak tubayla söyliceğim şeyler![]()
Aradinmi lo ben ankesorli telefondan ariycamhayırrr demicem size şimdi tuba fanlarıyla uğraşamam aramızda kalıcak tubayla söyliceğim şeyler![]()
yoo aramadım kullanılmayan bir telefon numarasıdır büyük ihtimalle dizide gerçekten aramıyorlar sonucta kullanılmayan nuamraları kullanıyorlardır 🙂🙂Aradinmi lo ben ankesorli telefondan ariycam![]()
Deniyim bariyoo aramadım kullanılmayan bir telefon numarasıdır büyük ihtimalle dizide gerçekten aramıyorlar sonucta kullanılmayan nuamraları kullanıyorlardır 🙂🙂
Korkuyom lo sana çocuğun resmini gonderiyim dur tabi gercek resmiyseara bakalım kim çıkıcak![]()
boş ver arama zaten gerçek numarası olmuyor 🙂🙂Korkuyom lo sana çocuğun resmini gonderiyim dur tabi gercek resmiyse
Aramiycam zaten dusunsene bi dizide senin telefonun çıkıyor herkes seni o ünlü diye ariyorboş ver arama zaten gerçek numarası olmuyor 🙂🙂