Kara Para Aşk Genel Sohbet

görücez bakalım
ayrıca my yi beğenmeyenler padişahları put yapanlar onlar sayılmaz

Dizi bitmiş dizi bitmiş siz neyin tartışmasındasiniz))))
fan kitlesi güçlü napak

16. bölüm bombaymış gençler
İnşallah çekim açıları ve renkler falan da geçen sezon kalitesinde olmuştur

Evet Elif&Ömer barışması varmış ve çok olaylı bir şekilde barışacaklarmış inş. doğrudur
Bu arada 18.bölümde ROMA sahneleri olacakmış

Evet Elif&Ömer barışması varmış ve çok olaylı bir şekilde barışacaklarmış inş. doğrudur
Bu arada 18.bölümde ROMA sahneleri olacakmış
18. bölümden sonra reytinglerde de belimiz doğrulur kesin
Bir bölüm kötü, bir bölüm iyi yazıyor senaristler

Twitter'da Tokyophonline yazmıştı galiba, inşallah doğrudur. Gerçi benim için her bölümü ayrı bir güzel. Geçen haftaki bölümde güzeldi. Özellikle hayatı tesbih yapmış sallamışım.

Twitter'da Tokyophonline yazmıştı galiba, inşallah doğrudur. Gerçi benim için her bölümü ayrı bir güzel. Geçen haftaki bölümde güzeldi. Özellikle hayatı tesbih yapmış sallamışım.
2. sezonda duygu hiç verilemiyor ya. Ben Elif'in yerinde olsam her kapı çaldığında '' Hülyaaaaağ! Yine kim ölmüüş?'' diye sorardım heralde
O sahne çok güzeldi ama ilerleyen bölümlerde omalıydı, daha Zerrin'in toprağı kurumadı.. 14. bölüm daha iyiydi bence 15'e nazaran..
Tokyo'dan önce fanlar arasında da konuşuluyordu 16'nın çok sağlam olacağı
) Daha önce Nilüfer'in kurtarıldığı bölüme böyle söylenmişti o da çok aksiyonlu bölümdü

Son düzenleme:
bu bolum guzel olur umarim gecen bolum ben dahil bir cohu memnun kalmamis.Sirf ElMer sahneleriyle bizleri kandiramazlar) bol aksiyon ve az mantik hatalari olmali

KARA PARA AŞK 16.BÖLÜM TÜYOLARI

"Hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını nereden biliyorsun? Bırak bir alt üst olsun."

Fragmanda izlemişsinizdir… Elif, Metin’in elinden kurtuluyor. Ama nasıl? Kendi aklı sayesinde… Elif sanırım işin inceliklerini Ömer’den yavaş yavaş öğreniyor.
ÖMER: Sinyorina bu saatten sonra.. istesen de gözlerini benden kaçıramazsın... Çünkü bizim gözlerimiz birbirlerinden kaçmak istemezler... senin gözlerdeki o saklı orman var ya... o ormana bulutlar çöker... onu da ben hemen görürüm... şimdi olduğu gibi…

Elif, Ömer’e Aslı ve Nilüfer ile ilgili öğrendiklerini anlatır mı anlatmaz mı? Bu soruların cevaplarını bekliyorum yazmadan kaçmak yok ona göre…

Fragmandaki Hüseyin - Tayyar buluşması malum…Bu buluşma sayesinde geçmişe gidip cinayet gecesi neler olduğunu başka açılardan da göreceğiz.Bu Tayyar az değil söyleyeyim size…Kendisini sağlama alacak bir koz daha oluşturuyor bu buluşmada…
TAYYAR: Sevgilin için yaptığının aynını kendin için yap! Bazen kendimizi düşünmemiz gerek Hüseyin...

Elvan Teyze rica ediyor, Arda ve Pelin, Elif ile Ömer’i biraraya getirmeye çalışıyor. Nerede mi? Arda’nın yeni evinde…
ÖMER :Buyurun önden sinyorina... Size biraz ev ekonomisi ve iş teknik dersi öğretelim...

Tayyar’ın Elif ile ilgili bir planı var. Bunun için Metin’i, Metin’de Nilüfer’i kullanıyor maalesef…
METİN: Bundan sonra hep ablanla aramda kalacaksın... Birimizi seçmek zorundasın Nilüfer... Elif yüzünden hapislerde süründüğüm zaman benim için üzülmez misin?

Alın size bir soru daha… Ablanız mı? Sevgiliniz mi? Cevapları alalım?
Metin’in başka bir yüzünü daha göreceksiniz bu bölüm.. Nilüfer’i kıskanan Metin’i…
Arda sonunda bir hamle yapıyor Pelin’e karşı ama ne hamle
Ömer’in yeni bir zanlısı var artık..Siz kim olduğunu biliyorsunuz.

@sürgünüm @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @dizi kolik @Forumdash @-potterhead- @Çiğdem- @yakup09

Metin'den beklenecek hareketler başından beri gözüm tutmamıştı şimdi de Nilüfer'i ablasına karşı kullanacak. Salak Nilüfer'de ablasını değil onu tercih edecektir.

Ömer'in Elif'e bir adım atması sevindirici. Elvan anne işi biliyor, Elif'den daha iyi gelinmi bulacak?

aaa kim ne derse desin benim favorim metin olarak kalmaya devam edicek

metinin elifle arası iyi olmaması birşeyi değiştirmez nulüferi gerçekten seviyor tayyara bile bunu açık şekilde söyledi zaten ayrıca şunuda unutmamak lazım metin annesinden dolayı tayyara karşı tepkili senaryo gereği metin eninde sonunda eliflerin tarafına geçecek ömerlere yardım etmeye başlayacak bence 🙂🙂

sezon açılış bölümünü izledim, bu hafta içi de diğer bölümü izliycem.

Akşam sürpriz mi varmış alırım bir dal

Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.

tuvana always win
bu arada biri ekşide Tuba için şöyle demiş sakın dava etme ekşiyi panpa

sette kendisinden çekindiği için elinde telefonla bir süre peşinde dolanan bir hayranına dönüp "çekiceksen çek be ne dolanıyosun" diye çemkirmiş bir garip zat. hatta kıza bağırdıktan sonra bi arkadaşının yanına gidip hala o kızı kötülüyordu. ne garip insanmışsın vesselam.