KARA PARA AŞK 16.BÖLÜM TÜYOLARI
"Hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını nereden biliyorsun? Bırak bir alt üst olsun."
Fragmanda izlemişsinizdir… Elif, Metin’in elinden kurtuluyor. Ama nasıl? Kendi aklı sayesinde… Elif sanırım işin inceliklerini Ömer’den yavaş yavaş öğreniyor.
ÖMER: Sinyorina bu saatten sonra.. istesen de gözlerini benden kaçıramazsın... Çünkü bizim gözlerimiz birbirlerinden kaçmak istemezler... senin gözlerdeki o saklı orman var ya... o ormana bulutlar çöker... onu da ben hemen görürüm... şimdi olduğu gibi…
Elif, Ömer’e Aslı ve Nilüfer ile ilgili öğrendiklerini anlatır mı anlatmaz mı?
Bu soruların cevaplarını bekliyorum yazmadan kaçmak yok ona göre…
Fragmandaki Hüseyin - Tayyar buluşması malum…Bu buluşma sayesinde geçmişe gidip cinayet gecesi neler olduğunu başka açılardan da göreceğiz.Bu Tayyar az değil söyleyeyim size…Kendisini sağlama alacak bir koz daha oluşturuyor bu buluşmada…
TAYYAR: Sevgilin için yaptığının aynını kendin için yap! Bazen kendimizi düşünmemiz gerek Hüseyin...
Elvan Teyze rica ediyor, Arda ve Pelin, Elif ile Ömer’i biraraya getirmeye çalışıyor. Nerede mi? Arda’nın yeni evinde…
ÖMER :Buyurun önden sinyorina... Size biraz ev ekonomisi ve iş teknik dersi öğretelim...
Tayyar’ın Elif ile ilgili bir planı var. Bunun için Metin’i, Metin’de Nilüfer’i kullanıyor maalesef…
METİN: Bundan sonra hep ablanla aramda kalacaksın... Birimizi seçmek zorundasın Nilüfer... Elif yüzünden hapislerde süründüğüm zaman benim için üzülmez misin?
Alın size bir soru daha… Ablanız mı? Sevgiliniz mi? Cevapları alalım?
Metin’in başka bir yüzünü daha göreceksiniz bu bölüm.. Nilüfer’i kıskanan Metin’i…
Arda sonunda bir hamle yapıyor Pelin’e karşı ama ne hamle
Ömer’in yeni bir zanlısı var artık..Siz kim olduğunu biliyorsunuz.
@sürgünüm @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @dizi kolik @Forumdash @-potterhead- @Çiğdem- @yakup09