Kara Para Aşk Genel Sohbet

Resimi gorunce hayal oldugu anlasiliyor zaten

Bu bölüm yine aksiyon dolu olacak
bugün Total 4,5 Ab 5 yaparız bence
Daha fazlası zor çünkü TVR 34-35'lerde dolaşıyor, normal zamanda 42 falan

Emre ne paylaştı diye korkarak açıyorum valla. Çünkü tipimin rengi bir anda değişebiliyor ama eskisi gibi değilsin iyi anlaşıcaz seninle.

Emre ne paylaştı diye korkarak açıyorum valla. Çünkü tipimin rengi bir anda değişebiliyor ama eskisi gibi değilsin iyi anlaşıcaz seninle.
Tabi eskisi gibi değil zaar elinde tutabileceği bi dizi kalmadı
öyle bişey olsa coktan yine al aşa etme çabaları olurdu

Tabi eskisi gibi değil zaar elinde tutabileceği bi dizi kalmadı
öyle bişey olsa coktan yine al aşa etme çabaları olurdu
Geçen yıl Muhteşem Yüzyıl karşısında diziyi bitireceğim diye ne uğraşmıştı. Yayınadan kalkamdan bugünlere kadar geldik şükürler olsun.

Gözdesi denmese de OSN KPA için tanıtımlara büyük önem gösteriyor diye haber yapılır
kimsede bişey diyemez
ne alakası var tubaya özel afiş bile hazırlanmamış daha
my de sülüman,valide,hürrem,maho cadısı hepsinew özel hazırlanmıştı
aynı şekilde afk de feriha-anası feriha-emir şeklinde afişler vairdi

Geçen yıl Muhteşem Yüzyıl karşısında diziyi bitireceğim diye ne uğraşmıştı. Yayınadan kalkamdan bugünlere kadar geldik şükürler olsun.
neyse ki etkisi şimdi gözüküyor dizi 5i göremici gibi

Kara Para Aşk başlamadan ben seninle her hafta Muhteşem Yüzyıl yorumladım, aslında dikkatli izleyicisin severim senin gibi izleyicileri keşke yeniden dizi izleyip yorumlaşsak.
Kara Para Aşk'a da çok olumsuz yorum yapıyorsun bu seferde benimde dizi keyfim kaçıyor tamam eleştirme demiyorum ama sende arkadaş yerden yere vuruyorsun.

olanı söylüyorum ben @-potterhead- in çok değer verdiği ekşi sözlükte bnm yorumlarımın 10 katı beter yorumlar var

Hacı iyide sende twitterda facede buldugun resimleri paylaşiyorsun
buldugun resimleri kendin cekmiyon dimi? Tubalıda vardır belkine biliyon

olanı söylüyorum ben @-potterhead- in çok değer verdiği ekşi sözlükte bnm yorumlarımın 10 katı beter yorumlar var
Ekşi'ye gir bakayım 513216541651968 bütçeyle yapılan MY'ye ne kadar olumlu yorum var
Ayrıca şöyle bir şey varki Ekşi beğendirilmesi zor bir platform. Beğenilince önemli oluyor tabi

@xemrexxx Ab'de 7 aldığımız zaman nanik yapcam sana.

Dizi bitmiş dizi bitmiş siz neyin tartışmasındasiniz))))