Kara Para Aşk Genel Sohbet

reaksiyonu izleyeceğim kesin değil
daha ilk bölümünü görmediğim diziyi övmem

my yorum konusuna baksana melun.ss

Arkadaşım KPA hastası ya sabahtan beri KPA'yı anlatıyor yeni başlamış daha. İzlemiş kadar oldum bugün, belki yakında bende başlarım.

Geçen pazar okumuştum çok güzel bir röportaj olmuş Engin cevapları ile farkını göstermiş

Darısı Tuba ile birlikte verecekleri röportajların başına inş.
Dün Atv'de dizi tv'yi de izledim, yalnız sokak röportajları çok kötüydü.

Kara Para Aşk 15.Bölüm Tüyoları

"Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün"

Sami ve Ömer’in Elif’e bir teklifi var. Elif bu teklifi kabul edecek mi dersiniz?
ÖMER : Sen bize yardım edeceksin, biz de sana... Bu adamlardan kurtulacaksın!

Ömer, Elif’e kendisini koruması için dersler veriyor. Birlikte bu kadar vakit geçirince de yakınlaşmaları kaçınılmaz oluyor.

Aslı’nın uyandığını görmüştük geçen bölüm.. Ne durumda olduğunu bu bölüm anlayacaksınız? Ben ilginç derim.

Levent ve Bahar’ı pek görememiştik. Bu bölüm Levent mühim bir karar veriyor.

Taner’in ölümü duyulunca Ömer bu işin altında başka bir şey olduğunu düşünüyor her zamanki gibi..

Metin ve Nilüfer engellere rağmen görüşmeye çalışıyorlar.
NİLÜFER : Gerekirse sonsuza kadar gelmeni bekleyeceğim göreceksin.

Bütün bu hengamenin içinde bizim ikiliyi bir düğünde seyretmeye ne dersiniz? Belki karşılıklı oynarlar bile…

ÖMER: O bilmez zaten yenge zorlama. Ancak flamenko, tango falan takılır..

@sürgünüm @Yakamoz-Asi @Ahmad @dizi kolik @Forumdash @yakup09 @Billy Kane

Tuba&Engin uyumu hakkında yapılan sokak röportajı çok keyifli olmuştu
bir tane çocuk kendini frenleyemeyip inş. evlenirler bile dedi
Tüyolarda bana niye ileti gelmemiş, şimdi gördüm. Gerçi başka yerde okumuştum. bir düğüne gideceklermiş galiba. Medcezir'de de olmuştu Yaman ve Mira tanımadıkları bir düğünde karşılıklı oynamışlardı. hadi inşallah.

aaaa herkes var ben yokum etiketlerde 😳😳😳😳

ölüm?

FGSN zaten senaryosu belliydi
işte başrollerden biri ölüyor ya hep finallerde yaprak dökümünde ali rıza bey; aşk ı memnuda bihter; ezelde eyşan;dudaktan kalbede kenan
bir kuzey güneyyde başrol ölmedi orada da banu öldü

kpa da istisna olma bence

Neden 90. bölümü şimdiden çeksinler ki
Melike'nin hayalidir bu kesin. Koskoca Elif Denizer'in kollarında altın bilezikler .ssss
yazılar arapçaydı pek anlamadım yapımcı mı dizidinin dağıtımcısı mı ne paylaşmış sosyal medyadan birazdan abartı şekilde haberi gelir zati