facebook hesabında garip şeyler paylaşıyor daTwitter ve ınstagram hesaplarını kendi kullanıyor.Facebook hesabını ise bağlı olduğu menajerlik şirketi aracılığı ile Tuba Büyüküstün fanı
facebook hesabında garip şeyler paylaşıyor daTwitter ve ınstagram hesaplarını kendi kullanıyor.Facebook hesabını ise bağlı olduğu menajerlik şirketi aracılığı ile Tuba Büyüküstün fanı
Garip derken? dediğim gibi Facebook hesabının Tuba ile ilgisi yokfacebook hesabında garip şeyler paylaşıyor da
tt yapalım falan diyor, diğer ünlülerde görmedim pekGarip derken? dediğim gibi Facebook hesabının Tuba ile ilgisi yok
4 milyonluk sayfa için mi diyorsun?tt yapalım falan diyor, diğer ünlülerde görmedim pek
600-700 beğenili sayfalarla konuşuyor falan
Ben baktım facebook sayfasına da göremedim o yazışmaları
tv latina diye bir sayfaya yazmışBen baktım facebook sayfasına da göremedim o yazışmaları
Geçen pazar okumuştum çok güzel bir röportaj olmuş Engin cevapları ile farkını göstermiş
2.resme inandın mı?Ekli dosyayı görüntüle 39364
27 eylülde başlıyormuş diziniz @Forumdash @-potterhead- @Çiğdem- @gizem ak @sürgünüm @ABAY_06
bu arada melun fikirlere bak @destere 😱
Ekli dosyayı görüntüle 39365
fanfinoların fikri akıllarınca diziyi kurtaracaklar2.resme inandın mı?
dizi en az 6 reytinge yükselmezse en önde tek bile yazabilirEkli dosyayı görüntüle 39364
27 eylülde başlıyormuş diziniz @Forumdash @-potterhead- @Çiğdem- @gizem ak @sürgünüm @ABAY_06
bu arada melun fikirlere bak @destere 😱
Ekli dosyayı görüntüle 39365
Bari hayalini doğru kursalarMerve'nin jenerikte Erkan Can'ın bile sonrasında olmalı
Çok acemice olurdu zatenfanfinoların fikri akıllarınca diziyi kurtaracaklarmerve böyle hatalar yapmaz umarım
kpa yı da takip eden engin-tuba fanfionları bence uygun olurÇok acemice olurdu zatenMerve sadece acemi cadı gibi selena gibi dizilerde başrol olurdüşün gençlik dizisinde bile 2.başroldu-ki gelsin kpa da başrol olsun
Kuzey Güney? Deki performansını ada biliyoruzkpa yı da takip eden engin-tuba fanfionları bence uygun olur
sema-eylem tabi parlatamazKuzey Güney? Deki performansını ada biliyoruzbi kaç bölümde söndübirde ece melek yazmiyordu senaryoyusema eylem hiç parlatamaz onuhayalcilik işte
Elinden gelse turgutu da diyemicen reaksiyonu izlemeyecek olsansema-eylem tabi parlatamaz2 sezondur karadayıda başrollerdışında bir turgutu parlatabilmişler
küçük sırlardan sonra kg hataydımy den sonra da aynı hatayı yapmamalı bence tam parlamış ve adriana limanın işini kapmışken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?