ayarlardan ayarlıyorsun online olmayabiliyorsun yanı ama iyi birşey değil bence 🙂@xemrexxx innasil online olupta online gorunmemesini
Hangi ayarlardanayarlardan ayarlıyorsun online olmayabiliyorsun yanı ama iyi birşey değil bence 🙂
hayırr görmemen lazım @OzaN a sor bence ayrıca online olmamayıd yöneticilerden birine sorablrsin 🙂🙂Hangi ayarlardanbu arada bn ruzgargulunun yazdigi mesajlari görüyorum bu nasil engellenmek
Goruyorum iste hatta hatta ozel mesaj bile gonderebiliyorum
tabii ki de.Off anam keşke kirilsada kurtulsaksen izliyomuydun diziyi ya
hayalperest senidizinin tek uyumlu çifti mi kırılacak
Aa ne guzel izleyen bi kisi daha ciktitabii ki de.
hayalperest seni
gerçekler bunlartabii ki de.
hayalperest seni
nilü-metin iticileri olmasaydı asıl 5 te takılı kalmaz yükselirdi.gerçekler bunlartuba-engin sevileydi o kadroyla 5 reytingin altına düşmezdi dizi
yok artık 130 dk nin 60 dk si elif-ömernilü-metin iticileri olmasaydı asıl 5 te takılı kalmaz yükselirdi.
e tamam. o kadar karakter var sonuçta. mesela tayyar- firdevs de iyi olurdu NİLÜ yerineyok artık 130 dk nin 60 dk si elif-ömer
tayyarda niyet vardı ama zerrin yanaşmadıe tamam. o kadar karakter var sonuçta. mesela tayyar- firdevs de iyi olurdu NİLÜ yerine
zerrin anca oturduğu yerden bağırıyordu.tayyarda niyet vardı ama zerrin yanaşmadı
senaristin hatasıydı al işte sana 5 reting dedi halk da.xzerrin anca oturduğu yerden bağırıyordu.
bu sezon diğer karakterleri daha fazla aktifleştirmelerini istiyoruz senaristlerdensenaristin hatasıydı al işte sana 5 reting dedi halk da.x
senaristlerin karadayı tecrübesine bakarak zor o işbu sezon diğer karakterleri daha fazla aktifleştirmelerini istiyoruz senaristlerden
yeni sezonu bekliyoruz artık.senaristlerin karadayı tecrübesine bakarak zor o işorada kenan-bergüzar vardı sağlam isimler burada o da yok
my yok tabi meydan boşyeni sezonu bekliyoruz artık.ort 7 ye çıkardık mı kafi.
acunun ütopyası fos. star dizisini daha bilmiyoruz ama reaksyon olursa işimize yarar. fox çarş gnü etkisiz eleman yalnız.my yok tabi meydan boşacunun yen programı-kpa-starı dizisi,gültepe belki fox bile ekranın zirvesi olan çarşambaya gözünü dikecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?