açıklaması da varBu çalışmadan Kösemi nasıl çıkarttın
Engin ve bugüne kadar çalıştığı partnerleri için yapılmış bir çalışma
bitmiş diziye ne atfı yapacaklar
açıklaması da varBu çalışmadan Kösemi nasıl çıkarttın
Engin ve bugüne kadar çalıştığı partnerleri için yapılmış bir çalışma
bitmiş diziye ne atfı yapacaklar
Nerede var açıklaması yine bir arap fanının isteğini açıklama diye getirmezsin inşaçıklaması da var
bitmiş diziye ne atfı yapacaklar![]()
enginin partnerleri olduğu görülüyor zatenNerede var açıklaması yine bir arap fanının isteğini açıklama diye getirmezsin inş
Zaten çalışmaya bakınca bile Engin ve partnerlerinin olduğu görünüyor
İlk paylaşan arap kpa fan sayfası olmuştu.Engin fanları KPA'dan son derece memnun sen rahat olenginin partnerleri olduğu görülüyor zaten
paylaşan kara para aşk sayfası bir arap fan değiltubişe enginin partnerliği dğeil de anneliği verilmiş ilginç
@sürgünüm nasıl yorumluyor bunu
memnun olduklarını görüyoruzİlk paylaşan arap kpa fan sayfası olmuştu.Engin fanları KPA'dan son derece memnun sen rahat ol![]()
hatice aslan o rol için biçilmiş kaftandır kaçırmaları yazık olmuyşKPA FB Sayfasına yazılmış
Levent'de Elif'in ofisi olarak kullanılmak üzere yeni bir mekan kiralanmış
Dizi 3 aylık zaman atlaması ile başlayacakmış ve bu üç aylık arada Elif&Ömer sadece Zerrin'in cenazesinde bir araya gelmiş olacakmış
Hangi rol için?hatice aslan o rol için biçilmiş kaftandır kaçırmaları yazık olmuyş
batuhankaraların bahsettiğ irol için mesajlar karışmışHangi rol için?
Hımm tamam benim duyduğuma göre diziye şimdilik yeni bir karakter dahil olmayacakmış.Sezon ortasına doğru yeni karakterler dahil olabilirmiş.Tayyar'ın hikayesi 2.sezonda ağırlık kazanacakmış Levent ve Bahar'ın etkinliği artacakmışbatuhankaraların bahsettiğ irol için mesajlar karışmış![]()
Diziyi bnde izliyorumEylem Canpolat bir replik paylaşmış
eylemmmc @canpolatozkok · 1 sa.
Bir kalp aynı yerinden iki kere kırılır mı#KaraParaAsk
@sürgünüm @Yakamoz-Asi @yakup09 @Çiğdem- @batuhankaralar
kalp yerine nilü ile metinin kafaları kırılabilirdi.Eylem Canpolat bir replik paylaşmış
eylemmmc @canpolatozkok · 1 sa.
Bir kalp aynı yerinden iki kere kırılır mı#KaraParaAsk
@sürgünüm @Yakamoz-Asi @yakup09 @Çiğdem- @batuhankaralar
Off anam keşke kirilsada kurtulsakkalp yerine nilü ile metinin kafaları kırılabilirdi.![]()
dizinin tek uyumlu çifti mi kırılacakkalp yerine nilü ile metinin kafaları kırılabilirdi.![]()
Bizene uyumlulugundan ikiside seytan gibi yani.Bide bn seni ndn çevrimiçi goremiyorum hicbi zaman ? Mesela yorum yazarken bile cevrimici degilsin nasil oluyor budizinin tek uyumlu çifti mi kırılacak![]()
pompy den rica ettim görünmezlik sihri yaptıBizene uyumlulugundan ikiside seytan gibi yani.Bide bn seni ndn çevrimiçi goremiyorum hicbi zaman ? Mesela yorum yazarken bile cevrimici degilsin nasil oluyor bu
Burunuyolar ama seytan gibilerpompy den rica ettim görünmezlik sihri yaptı
şeytan gibi olabilirler seyirci karaktere bürünüp bürünmemelerine bakar![]()