ayarlardan ayarlıyorsun online olmayabiliyorsun yanı ama iyi birşey değil bence 🙂@xemrexxx innasil online olupta online gorunmemesini
Hangi ayarlardanayarlardan ayarlıyorsun online olmayabiliyorsun yanı ama iyi birşey değil bence 🙂
hayırr görmemen lazım @OzaN a sor bence ayrıca online olmamayıd yöneticilerden birine sorablrsin 🙂🙂Hangi ayarlardan![]()
![]()
bu arada bn ruzgargulunun yazdigi mesajlari görüyorum bu nasil engellenmek
![]()
Goruyorum iste hatta hatta ozel mesaj bile gonderebiliyorum
tabii ki de.Off anam keşke kirilsada kurtulsaksen izliyomuydun diziyi ya
![]()
hayalperest senidizinin tek uyumlu çifti mi kırılacak![]()
Aa ne guzel izleyen bi kisi daha ciktitabii ki de.
hayalperest seni![]()
gerçekler bunlartabii ki de.
hayalperest seni![]()
nilü-metin iticileri olmasaydı asıl 5 te takılı kalmaz yükselirdi.gerçekler bunlartuba-engin sevileydi o kadroyla 5 reytingin altına düşmezdi dizi
yok artık 130 dk nin 60 dk si elif-ömernilü-metin iticileri olmasaydı asıl 5 te takılı kalmaz yükselirdi.![]()
e tamam. o kadar karakter var sonuçta. mesela tayyar- firdevs de iyi olurdu NİLÜ yerineyok artık 130 dk nin 60 dk si elif-ömer![]()
tayyarda niyet vardı ama zerrin yanaşmadıe tamam. o kadar karakter var sonuçta. mesela tayyar- firdevs de iyi olurdu NİLÜ yerine![]()
zerrin anca oturduğu yerden bağırıyordu.tayyarda niyet vardı ama zerrin yanaşmadı![]()
senaristin hatasıydı al işte sana 5 reting dedi halk da.xzerrin anca oturduğu yerden bağırıyordu.![]()
bu sezon diğer karakterleri daha fazla aktifleştirmelerini istiyoruz senaristlerdensenaristin hatasıydı al işte sana 5 reting dedi halk da.x
senaristlerin karadayı tecrübesine bakarak zor o işbu sezon diğer karakterleri daha fazla aktifleştirmelerini istiyoruz senaristlerden![]()
yeni sezonu bekliyoruz artık.senaristlerin karadayı tecrübesine bakarak zor o işorada kenan-bergüzar vardı sağlam isimler burada o da yok
my yok tabi meydan boşyeni sezonu bekliyoruz artık.ort 7 ye çıkardık mı kafi.
![]()
acunun ütopyası fos. star dizisini daha bilmiyoruz ama reaksyon olursa işimize yarar. fox çarş gnü etkisiz eleman yalnız.my yok tabi meydan boşacunun yen programı-kpa-starı dizisi,gültepe belki fox bile ekranın zirvesi olan çarşambaya gözünü dikecek
![]()