ben her gittiğim forumu karıştırıyorum alışmanız lazım bence artık çünkü buradan başka yere tasınmıcam cnm sivri dilime alışmanızı öneriyorumKonu nerden yine Tuba'ya geldi.![]()
ben her gittiğim forumu karıştırıyorum alışmanız lazım bence artık çünkü buradan başka yere tasınmıcam cnm sivri dilime alışmanızı öneriyorumKonu nerden yine Tuba'ya geldi.![]()
bozul saat bile aman @Çiğdem- bilee günde iki kere doğruyu gösteriyor bırak konuşsunKonu nerden yine Tuba'ya geldi.![]()
Tuba kadar kafanıza taş düşeseciler. ssbozul saat bile aman @Çiğdem- bilee günde iki kere doğruyu gösteriyor bırak konuşsun![]()
Çiğdem cidden kalacak mısın buradaben her gittiğim forumu karıştırıyorum alışmanız lazım bence artık çünkü buradan başka yere tasınmıcam cnm sivri dilime alışmanızı öneriyorum![]()
ayol çiğdem burada kalmayı bırak evde kalmış artık ne yapsa boşÇiğdem cidden kalacak mısın burada
ilk defa bir forumda 1.yılımı doldurucam cnm ben 4-5 ayd bir forum değiştiren birisiydimÇiğdem cidden kalacak mısın burada
ayol çiğdem burada kalmayı bırak evde kalmış artık ne yapsa boş![]()
@xemrexxx yandık deseneilk defa bir forumda 1.yılımı doldurucam cnm ben 4-5 ayd bir forum değiştiren birisiydim
kaç yıldır forum ortamındayım ama ilk defa bir forumda 1.yılımı doldurucam 🙂🙂🙂
Site geç güncellenir
Emin misin ?
Fragman olmadan yeni bölüm yazısı olduğuna ilk defa şahit oluyorum.