Elem keder saati.Yılbaşı dizinin imdadına yetişti))))
azıcık mantık panpa karagülden mi bahsediyoruz milletin ne elemi kederi olacakElem keder saati.![]()
Dizi yayın hayatına başlamadan önce elem keder yapan senmi söylüyorsun bunu.azıcık mantık panpa karagülden mi bahsediyoruz milletin ne elemi kederi olacakbu dizi şu an 3 reytingi zor geçiyor,yurtdışında tutulmadı,altın kelebek falan almadı neye elem keder yapılacak
![]()
Emre bir kez de denileni anla @sürgünüm de diziyi eleştiriyor işte. Elem ve keder saati tuba olmasa izlemeyecegim demeye getiriyor işte)))azıcık mantık panpa karagülden mi bahsediyoruz milletin ne elemi kederi olacakbu dizi şu an 3 reytingi zor geçiyor,yurtdışında tutulmadı,altın kelebek falan almadı neye elem keder yapılacak
![]()
yok artık tubanın başrol olduğu hiçbir dizinin yüksek reyting alma şansı kalmadı halkın gözünde neyine elem keder yapıcamDizi yayın hayatına başlamadan önce elem keder yapan senmi söylüyorsun bunu.![]()
onu zaten biliyoruzEmre bir kez de denileni anla @sürgünüm de diziyi eleştiriyor işte. Elem ve keder saati tuba olmasa izlemeyecegim demeye getiriyor işte)))
Neyi anladın yahuu anlarsan bunları yazar misin)))yok artık tubanın başrol olduğu hiçbir dizinin yüksek reyting alma şansı kalmadı halkın gözünde neyine elem keder yapıcam
onu zaten biliyoruz![]()
bnm hiç korkum olmadı en iddaalısı kuzeey güneydi o bile yaklaşamadı o saatten sonra hiçbir dizi geçemezdi zatenNeyi anladın yahuu anlarsan bunları yazar misin)))
.ayrıca kPa ve srvdaluk my yi gecek diye az korkutmadik seni))) sağlık olsun 3 yildir zirvede laflarını cabuk unuttun)))
Sevdaluk ilk bölümüyle fena sağlamıştı @denizz19 bilir nasıl korktuğunu)))bnm hiç korkum olmadı en iddaalısı kuzeey güneydi o bile yaklaşamadı o saatten sonra hiçbir dizi geçemezdi zaten))
4 reytingten fazla fark varidi panpa daha kötülerini gördükSevdaluk ilk bölümüyle fena sağlamıştı @denizz19 bilir nasıl korktuğunu)))
İkar et istediğin kadar herkes biliyor))4 reytingten fazla fark varidi panpa daha kötülerini gördük))
kimsenin hayal dünyasına karışamam panpaİkar et istediğin kadar herkes biliyor))
Sen kabul etmesende Tuba ve Engin uyumun dibidir.![]()
ben herzamankı gibi yine açık şekilde düşüncelerimi söylicem oyüzden kemerleri takın sıkı tutununbeğenilmeyen senaryo ve başrol uyumsuzluğunun hiç etkisi yok yani 😱
Aynen SBT sonuçları tırstırmıştı.Sevdaluk ilk bölümüyle fena sağlamıştı @denizz19 bilir nasıl korktuğunu)))
uyumsuzluğun nedenini çok güzel açıklamışsın ben söyleyip de gereksiz tartışşmaya girmek istemedimben herzamankı gibi yine açık şekilde düşüncelerimi söylicem oyüzden kemerleri takın sıkı tutunun
tuba 2 sezondur enginin karizması ve oyunculuğu karşısında resmen eziliyor
ben enginin tubaya bukadar fazla geliceğini gerçekten beklemiyordum
engin öyle bir imajla öyle bir oyunculukla döndüki yanı 2 sezondur tubayı resmen eziyor tuba enginin karizması ve oyunculuüu karşısında çok çaresiz kalıyor oyüzden ne yumu allah aşkına
tabi engine büyük tebrikler kendini süper geliştirmiş her bakımdan
enginin tek şansızlığı kendisine yeterli partner bulunmaması oldu olay budur 🙂🙂🙂
ayyy ben gittiğim her foruma eleştiriyi getiren kişi oluyorum cnmuyumsuzluğun nedenini çok güzel açıklamışsın ben söyleyip de gereksiz tartışşmaya girmek istemedim![]()
Klasik emre baktı cevap veremiyor hemen erdogana bir laf glu glu)))kimsenin hayal dünyasına karışamam panpahele ki sevgili ex başbakanın şimdinin cumhurbaşkanının isteyip de etkilemeyemediğ ender şeylerden biri olan dizi için atıp tutan çok olur
hadi glu glu
Bunu güzel kızlara olan kıskançlığına bağlıyorum.ben herzamankı gibi yine açık şekilde düşüncelerimi söylicem oyüzden kemerleri takın sıkı tutunun
tuba 2 sezondur enginin karizması ve oyunculuğu karşısında resmen eziliyor
ben enginin tubaya bukadar fazla geliceğini gerçekten beklemiyordum
engin öyle bir imajla öyle bir oyunculukla döndüki yanı 2 sezondur tubayı resmen eziyor tuba enginin karizması ve oyunculuğu karşısında çok çaresiz kalıyor oyüzden ne uyumu allah aşkına
tabi engine büyük tebrikler kendini süper geliştirmiş her bakımdan
enginin tek şansızlığı kendisine yeterli partner bulunmaması oldu olay budur 🙂🙂🙂
hahahha beni engin ilgilendiriyor cnm banane tubadanBunu güzel kızlara olan kıskançlığına bağlıyorum.![]()
Konu nerden yine Tuba'ya geldi.hahahha beni engin ilgilendiriyor cnm banane tubadan![]()