'Kara Para Aşk' Gelecek Hafta Yayınlanmayacak!

Geçen sene ankaranın dikmeni bu sezon güzel köylü gibi basit diziye yenildi

azıcık mantık panpa karagülden mi bahsediyoruz milletin ne elemi kederi olacak :) bu dizi şu an 3 reytingi zor geçiyor,yurtdışında tutulmadı,altın kelebek falan almadı neye elem keder yapılacak :X
Dizi yayın hayatına başlamadan önce elem keder yapan senmi söylüyorsun bunu. :)

azıcık mantık panpa karagülden mi bahsediyoruz milletin ne elemi kederi olacak :) bu dizi şu an 3 reytingi zor geçiyor,yurtdışında tutulmadı,altın kelebek falan almadı neye elem keder yapılacak :X
Emre bir kez de denileni anla @sürgünüm de diziyi eleştiriyor işte. Elem ve keder saati tuba olmasa izlemeyecegim demeye getiriyor işte)))

yok artık tubanın başrol olduğu hiçbir dizinin yüksek reyting alma şansı kalmadı halkın gözünde neyine elem keder yapıcam:)

onu zaten biliyoruz :)
Neyi anladın yahuu anlarsan bunları yazar misin)))
.ayrıca kPa ve srvdaluk my yi gecek diye az korkutmadik seni))) sağlık olsun 3 yildir zirvede laflarını cabuk unuttun)))

Neyi anladın yahuu anlarsan bunları yazar misin)))
.ayrıca kPa ve srvdaluk my yi gecek diye az korkutmadik seni))) sağlık olsun 3 yildir zirvede laflarını cabuk unuttun)))
bnm hiç korkum olmadı en iddaalısı kuzeey güneydi o bile yaklaşamadı o saatten sonra hiçbir dizi geçemezdi zaten:)))

Sen kabul etmesende Tuba ve Engin uyumun dibidir. :)
beğenilmeyen senaryo ve başrol uyumsuzluğunun hiç etkisi yok yani 😱
ben herzamankı gibi yine açık şekilde düşüncelerimi söylicem oyüzden kemerleri takın sıkı tutunun :F:F:F

tuba 2 sezondur enginin karizması ve oyunculuğu karşısında resmen eziliyor
ben enginin tubaya bukadar fazla geliceğini gerçekten beklemiyordum
engin öyle bir imajla öyle bir oyunculukla döndüki yanı 2 sezondur tubayı resmen eziyor tuba enginin karizması ve oyunculuğu karşısında çok çaresiz kalıyor oyüzden ne uyumu allah aşkına

tabi engine büyük tebrikler kendini süper geliştirmiş her bakımdan :love1::love1::love1:
enginin tek şansızlığı kendisine yeterli partner bulunmaması oldu olay budur 🙂🙂🙂

ben herzamankı gibi yine açık şekilde düşüncelerimi söylicem oyüzden kemerleri takın sıkı tutunun :F:F:F

engin öyle bir imajla öyle bir oyunculukla döndüki yanı 2 sezondur tubayı resmen eziyor tuba enginin karizması ve oyunculuüu karşısında çok çaresiz kalıyor oyüzden ne yumu allah aşkına

tabi engine büyük tebrikler kendini süper geliştirmiş her bakımdan :love1::love1::love1:
enginin tek şansızlığı kendisine yeterli partner bulunmaması oldu olay budur 🙂🙂🙂
uyumsuzluğun nedenini çok güzel açıklamışsın ben söyleyip de gereksiz tartışşmaya girmek istemedim:)

kimsenin hayal dünyasına karışamam panpa :) hele ki sevgili ex başbakanın şimdinin cumhurbaşkanının isteyip de etkilemeyemediğ ender şeylerden biri olan dizi için atıp tutan çok olur :) hadi glu glu
Klasik emre baktı cevap veremiyor hemen erdogana bir laf glu glu)))

engin öyle bir imajla öyle bir oyunculukla döndüki yanı 2 sezondur tubayı resmen eziyor tuba enginin karizması ve oyunculuğu karşısında çok çaresiz kalıyor oyüzden ne uyumu allah aşkına

Bunu güzel kızlara olan kıskançlığına bağlıyorum. :)