Kara Para Aşk Ekibinden Şok Hareket!

o zaman en unutulmaz dizilerinin aynı kanaldan çıkması da, o kanalın senin gözündeki değerini yükseltmesi kadar normal bi şey yok. 😉

gözden kaçırdığım bi şey yok, beni ilgilenderin şeylerin iy yada kötü gelişmelerini es geçmem. öyle bi yakıştırman olmasın 😉
En unutulmaz diziler derken? Aklima gelen en efsane diziler tek bir kanaldan cikmadigina göre kanal fanligi ile yapimciya olan ilgi ayni sey degildir. Yapimciya olan ilgi, calisma stili, calistigi kisiler ve buna bagli sevdigin diziler ile alakalidir. Neyse, bunu tartismaya gerek yok, konumuz bu degil.

Seni kast etmedim zaten gözden kacirma da, Ay Yapim icin kast etmistim. 😉

En unutulmaz diziler derken? Aklima gelen en efsane diziler tek bir kanaldan cikmadigina göre kanal fanligi ile yapimciya olan ilgi ayni sey degildir. Yapimciya olan ilgi, calisma stili, calistigi kisiler ve buna bagli sevdigin diziler ile alakalidir. Neyse, bunu tartismaya gerek yok, konumuz bu degil.

Seni kast etmedim zaten gözden kacirma da, Ay Yapim icin kast etmistim. 😉
bana göre de en efsaneler aynı kanaldan çıktığına göre, senin ilgi konusunda tereddütlü olman bana garip gelmiş olabilir. 😉

ay yapımı kast etmen şaşırttı :A

bana göre de en efsaneler aynı kanaldan çıktığına göre, senin ilgi konusunda tereddütlü olman bana garip gelmiş olabilir. 😉

Dogru, herkesin bakis acisi farkli. :)

Dedigim gibi, haberin dogrulugu er yada gec ortaya cikar. :)

bi 300 çıakrdı herhalde cnm ulaşma imkanım olsa gerçekten yollardım yanı :bhr::bhr::bhr:
Ayol sorun sende değil ay yapimda onu gectim bare tuba vereydi haftada 60 bin aliyor 235 tlsini verivereydi :kiki:
Yani imkanin olsaydida verme derdim sorun snn degil çünkü 😉

Dizi reytingde dip yapınca para alamayinca simitciye bilem borç takti demek ))) muhteşeme rakip olarak geldi simite talim oldu)))

elde bir beren bir halil ergun kalmayınca böyle oldu demek koca ay yapım :))))

Yaptılarsa da istemeyerek yapmışlardır koskoca Ay Yapım 235 Lira'dan mı kaçacak? :)

yok artık iyice coşmuşunuz :F

neyse birazdan ece yörenç. twitterdan yalanlar konu kapanır :F

Haber doğru mu orası tartışılır ama doğruysa bile kesinlikle unutulmuştur Roma'da çekim yapan koskoca ay yapım 235 tl'den kaçacak değil yoksa bu haberden sonra da gereken yapılmıştır büyük ihtimal :)

@Yakamoz-Asi ye katılıyorum böyle haberlere nasıl inanıyorsunuz? Birde 50 simit nasıl 235 lira oluyor onuda anlamadım :) Ay Yapım o parayı dizisinde kullandığı figuranlara veriyordu. Böyle kışkırtıcı haberlerin açılmasına da karşıyım açıkcası :)

@Yakamoz-Asi ye katılıyorum böyle haberlere nasıl inanıyorsunuz? Birde 50 simit nasıl 235 lira oluyor onuda anlamadım :) Ay Yapım o parayı dizisinde kullandığı figuranlara veriyordu. Böyle kışkırtıcı haberlerin açılmasına da karşıyım açıkcası :)
Haberi tam okumadin adamın simit arabasını da kullanılmışlar üstüne sinirleri de almışlar. 235 lira simit parası değil sadece 50 simite 35 lira arabaya 200lira vermişlerdir

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy