Kara Para Aşk Ekibinden Şok Hareket!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,379
Puanı
1,060
thumbnail_1414154918.jpg

Ay yapım imzalı Atv'nin Çarşamba akşamları yayınladığı dizi Kara Para Aşk'tan inanılmaz ayıp.

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Erkan Can ve Saygın Soysal'ın yer aldığı Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat imzalı dizi Kara Para Aşk'ın Bebek semtinde gerçekleştirilen çekimlerinde kullanılan simitçi arabası ve ekibin yediği simitlerin parası ödenmedi. 50 adet simiti yedikten sonra parayı ödemeden ortalıktan kaybolan dizi ekibi o sahnelerde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in sahnelerini çekiyorlardı. Çekimelr bittikten sonra bebek parkında bekleyen simitçiye ödenmesi gereken 235 lirayı ödemeden toz olan ekip simitçiyi ortada bıraktılar ve kaybolup gittiler.​

Son düzenleme:
Afedersiniz ama bildiğin emek hırsızlığı yapmışlar. Eğer doğruysa ki ben ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyenlerdenim çok büyük ayıp etmişler.

o adam belkide o parayı almanın hayaliyle seviniyordu evindeki karısına çocuklarına ne getireyim eve bugünü kazanclı çıkardım diye hber verdi belkide siz o adamın rıskını ne hakla yiyorsunuz
bu ayıp değil bence ahlaksızlıktan başka birşey değil adamı nekadar zor duruma düşürdüler kim bilir :kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:
simitciye bir yerden ulaşabilme imkanım olsaydı eğer kesinlikle ben hesabına yatırırdım parayı:bhr::bhr::bhr:

Eğer haber doğruysa çok yazık... Oyunculara milyonlar döküyorlar şu 235 lira mı çok gelmiş, yazık...

Bilerek yapmamışlardır kesinlikle ama unutulmamalıydı. Ayıp olmuş umarım bu haberden son beklenilen yaplr.

o adam belkide o parayı almanın hayaliyle seviniyordu evindeki karısına çocuklarına ne getireyim eve bugünü kazanclı çıkardım diye hber verdi belkide siz o adamın rıskını ne hakla yiyorsunuz
bu ayıp değil bence ahlaksızlıktan başka birşey değil adamı nekadar zor duruma düşürdüler kim bilir :kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:
simitciye bir yerden ulaşabilme imkanım olsaydı eğer kesinlikle ben hesabına yatırırdım parayı:bhr::bhr::bhr:
Sende o kadar para ne arar :)
Bu arada haberdeki sahne baya önce oldu daha yeni mi haberi çıktı :(

inanmamakta direten bi azınlıkta var onları da unutmamalı 😉
Vardir öyleleri. Forumda görebilirsin. Diziler haric kanallara olan ilgi gibi. 😉
Beni kast ediyorsan da acik acik söylebilirsin, sorun olmaz yani. :A

235 TL'yi ödemeyecek kadar aciz bir yapimci degil Ay Yapim. 😉

Vardir öyleleri. Forumda görebilirsin. Diziler haric kanallara olan ilgi gibi. 😉

bazıları kanal durumlarını aşmiş, yapımcıya ilgi girişiminde bulunuyor. 😉

Beni diğerleri ile karıştırdın heralde, bana ceza gelir mi diye içimden pazarlık yapıpta yazmamış olmayıp; alıntımı yazdığıma göre 😉 hem herkes istediğini belli çerçevede söyliyebilir. :)

acizlikten öte, 5 proje hırsına giripte gözden kaçırma durumu da olabilir. ama böyle prestijli bi yapım şirketinin kaçırmaması gerekir. 😉

hep benim seyrettiğm diziyemi tepki gelecek birazda başka dizilere gelsin bence doğruysa çok komik bir duruma düştüler

bazıları kanal durumlarını aşmiş, yapımcıya ilgi girişiminde bulunuyor. 😉

Beni diğerleri ile karıştırdın heralde, bana ceza gelir mi diye içimden pazarlık yapıpta yazmamış olmayıp; alıntımı yazdığıma göre 😉 hem herkes istediğini belli çerçevede söyliyebilir. :)

acizlikten öte, 5 proje hırsına giripte gözden kaçırma durumu da olabilir. ama böyle prestijli bi yapım şirketinin kaçırmaması gerekir. 😉
Yapimciya ilgi görmek kadar dogal bir sey yok bence. Ki Ay Yapim bu camia da kalitesini bircok uluslararasi basari ile ödüllendirmis diziler ile anilan bir yapimci.

Gercek er yada gec ortaya cikar. Ki haber dogru ise gözden kacirma olayi yüksek ihtimal.

hep benim seyrettiğm diziyemi tepki gelecek birazda başka dizilere gelsin bence doğruysa çok komik bir duruma düştüler
Meyve veren agac taslanir. :)

Yapimciya ilgi görmek kadar dogal bir sey yok bence. Ki Ay Yapim bu camia da kalitesini bircok uluslararasi basari ile ödüllendirmis diziler ile anilan bir yapimci.

Gercek er yada gec ortaya cikar. Ki haber dogru ise gözden kacirma olayi yüksek ihtimal.
o zaman en unutulmaz dizilerinin aynı kanaldan çıkması da, o kanalın senin gözündeki değerini yükseltmesi kadar normal bi şey yok. 😉

gözden kaçırdığım bi şey yok, beni ilgilenderin şeylerin iy yada kötü gelişmelerini es geçmem. öyle bi yakıştırman olmasın 😉

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy