Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortada olan dizinin efsane olabilleceği,sağdan soldan iki kıytırık haberle güneşi balçıkla sıvayamazsın.
gecce.com önemli haber sitesi oldu şimdi
neyse tartışmaya gerek yok iyi oyuncu dediğiniz kişi o prestijli ödüllerden birini alacak öyle elinizde bir kanıt olacak kendini geliştirdiğine dair o zamana kadar sadece sizin ya da hayranlarının gözünde iyi olacak

Hiç uğraşma boşver en güzel cevabı dizinin ve oyuncuların başarısı verecektir bu arkadaşlara
inşallah başarılı olur ne diyelim

Atv'nin yeminli düşmanları bile gerçeği görmüş.Kenan Erçetingöz her yazısında Atv'yi yerden yere vuruyor bu yazının çıkması dizinin iyi olduğunun ispatıdır.

Atv'nin yeminli düşmanları bile gerçeği görmüş.Kenan Erçetingöz her yazısında Atv'yi yerden yere vuruyor bu yazının çıkması dizinin iyi olduğunun ispatıdır.
kim kimin düşmanıdır bilmem
dizi iki kere yurtdışındaçekim yaptı,güzel-popüler oyunculardan kadro kurdu diye efsane olacak hali yok bekleyip görmeli

kim kimin düşmanıdır bilmem
dizi iki kere yurtdışındaçekim yaptı,güzel-popüler oyunculardan kadro kurdu diye efsane olacak hali yok bekleyip görmeli
Bekleyip görelim diyorsun ama hakkında 1-2 olumsuz haberlerle gerçekleri örtmeye çalışıyorsun.

Karadayı'da ikinci sezonu göremicekti dimi
Ezel gibi ikinci sezonunda reyting alamayacaktı bu laflarını unuttuk sanma

göremeyecekti demedim
reyting alamaz dedim ancak aynı olayı uzattıkları için reyting düşmedi sema-eylemin kalemi farklıymış
))

gerçek dediğin ne bu arada kpa ve efsane kelimeleri
bu dediğin efsane dizilere hakarettir ilk bölümden nasıl efsane olsun y a da efsane adayı olsun

Karadayı'da yaşadığın mağlubiyet yetmemiş sana anlaşılan,ben sabırlı bir insanım beklerim bu dediklerini tekrar hatırlatırım sana.

Karadayı'da yaşadığın mağlubiyet yetmemiş sana anlaşılan,ben sabırlı bir insanım beklerim bu dediklerini tekrar hatırlatırım sana.
ben şu an bir şey demiyorum
dizi efsane olur ya da olmaz bekleyip görüzcez
ancak dizideki denizer ailesinde oyunculuk namına hiçbir şey göremedim dizinin yüksek reyting alması bunu bunu değiştirmeyecek

ben şu an bir şey demiyorum
dizi efsane olur ya da olmaz bekleyip görüzcez
ancak dizideki denizer ailesinde oyunculuk namına hiçbir şey göremedim dizinin yüksek reyting alması bunu bunu değiştirmeyecek
Ben efsane olur demedim çarpıtma,başlamadan Muhteşem Yüzyıl'ın birinci olacağını söyledim.Reyting tahminlerimede 7 alır yazdım.Ben dizinin tutacağını söylüyorum.

Ben efsane olur demedim çarpıtma,başlamadan Muhteşem Yüzyıl'ın birinci olacağını söyledim.Reyting tahminlerimede 7 alır yazdım.Ben dizinin tutacağını söylüyorum.
ben de tutmayacak demiyorum ancak bekleneni karşılaması güç reyting tahminleri konusuna bakarsan beklenti büyüktü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...