on numara müzik gerçektenBendeeeeee
Rica ederim Toygar Işıklı en güzel müzikleri Kara Para Aşk'a yapmış bu sene
evet toygar iyi ama gökhan kırdar la kıyaslamam onun seviyesine gelmesi için daha çok yolu varToygar Işıklı'nın müzikleri çok iyi oluyor genelde @takas, beğenmen normâl yani. Toprağım olan Gökhan Kırdar'ı ayrı tutuyorum, kıyaslama yapma.
evet aga güzel fragmanda da ilgimi çekmişti zatenAradaki tınıyı beğendin dimi çok güzelFinal jeneriğinde daha fazla çaldı.Toygar Işıklı o müziğin üstüne devam edecektir.
1'inci dakikada çalıyor benim dediğim müzik..bu arada Tatar Ramazan'daki şu çocuğun ismi neydi?on numara müzik gerçekten
tuba büyüküstün asiden rol arkadaşıyla tekrar beraber ismini unuttum tatar ramazanda da oynamıştı
evet toygar iyi ama gökhan kırdar la kıyaslamam onun seviyesine gelmesi için daha çok yolu var
evet aga güzel fragmanda da ilgimi çekmişti zaten
bu müziğin daha uzun versiyonunu bulursan atarsın aga kısaymış bu
on numara müzik gerçekten
tuba büyüküstün asiden rol arkadaşıyla tekrar beraber ismini unuttum tatar ramazanda da oynamıştı
evet toygar iyi ama gökhan kırdar la kıyaslamam onun seviyesine gelmesi için daha çok yolu var
saygın soysal aga buldum1'inci dakikada çalıyor benim dediğim müzik..bu arada Tatar Ramazan'daki şu çocuğun ismi neydi?
Asi ve Al Yazmalım'dan tanıyorum kendisini.. oynadığı karakteri hatırlayamadım Tatar Ramazan'da.saygın soysal aga buldum
ben bikaç diziden daha biliyorum çok tanıdık bi oyuncu ve çok iyi bir oyuncuAsi ve Al Yazmalım'dan tanıyorum kendisini.. oynadığı karakteri hatırlayamadım Tatar Ramazan'da.
biraz daha erken olabilirdi saatiKara Para Aşk'ın ilk bölüm tekrarı Cuma akşamı 23:20'de
Erken yayınlansa bu seferde Karagül'le çakışır.O saat iyi bencebiraz daha erken olabilirdi saati
Karagül'den ziyade Medcezir'le çakışmaması için o saatte veriyorlar.Erken yayınlansa bu seferde Karagül'le çakışır.O saat iyi bence
mantıklıKaragül'den ziyade Medcezir'le çakışmaması için o saatte veriyorlar.
İki dizinin izleyiciside bence birbirine benziyor,sen olaya Ay Yapım penceresinden bakmışsın.Karagül'den ziyade Medcezir'le çakışmaması için o saatte veriyorlar.
Ay Yapım'ın dizileri olsa ne olur Kara Para Aşk'ın tekrarı sonuçta.mantıklıaynı yapımın dizileri sonuçta
Evet.İki dizinin izleyiciside bence birbirine benziyor,sen olaya Ay Yapım penceresinden bakmışsın.
tekrar mekrar aga sonuçra aynı yapımın dizileri etkilensin istemezlerAy Yapım'ın dizileri olsa ne olur Kara Para Aşk'ın tekrarı sonuçta.
Kara Para Aşk cuma 20:00'de de yayınlansa Medcezir'e etkisi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?