Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toygar Işıklı'nın müzikleri çok iyi oluyor genelde @takas, beğenmen normâl yani. Toprağım olan Gökhan Kırdar'ı ayrı tutuyorum, kıyaslama yapma. :)

Bendeeeeee :)

Rica ederim Toygar Işıklı en güzel müzikleri Kara Para Aşk'a yapmış bu sene :)
on numara müzik gerçekten
tuba büyüküstün asiden rol arkadaşıyla tekrar beraber ismini unuttum tatar ramazanda da oynamıştı

Toygar Işıklı'nın müzikleri çok iyi oluyor genelde @takas, beğenmen normâl yani. Toprağım olan Gökhan Kırdar'ı ayrı tutuyorum, kıyaslama yapma. :)
evet toygar iyi ama gökhan kırdar la kıyaslamam onun seviyesine gelmesi için daha çok yolu var :D

Aradaki tınıyı beğendin dimi çok güzel:) Final jeneriğinde daha fazla çaldı.Toygar Işıklı o müziğin üstüne devam edecektir.
evet aga güzel fragmanda da ilgimi çekmişti zaten
bu müziğin daha uzun versiyonunu bulursan atarsın aga kısaymış bu :D

tuba büyüküstün asiden rol arkadaşıyla tekrar beraber ismini unuttum tatar ramazanda da oynamıştı

evet toygar iyi ama gökhan kırdar la kıyaslamam onun seviyesine gelmesi için daha çok yolu var :D

evet aga güzel fragmanda da ilgimi çekmişti zaten
bu müziğin daha uzun versiyonunu bulursan atarsın aga kısaymış bu :D
1'inci dakikada çalıyor benim dediğim müzik..bu arada Tatar Ramazan'daki şu çocuğun ismi neydi?

Toygar Işıklı'yı da hafife alma, çok iyi müzikler yapıyor. Kolay değil yani müzik yapmak. Dizi müzikleri yapmak daha da zor. Diziyi izlemeden yapmak var yani. Gökhan Kırdar da iyi, Toygar Işıklı da. Gökhan Kırdar da, şarkıcılığa devam etseydi iyiydi tabi ama müzikte de götürüyor işini. Toygar Işıklı hem şarkıcılıkta, hem de müzik konusunda iyi yani. :)

1'inci dakikada çalıyor benim dediğim müzik..bu arada Tatar Ramazan'daki şu çocuğun ismi neydi?
saygın soysal aga buldum
saygin_soysal1_4657.jpg

Erkan Can'ın ters köşesi ilginçti.Saygın Soysal muhteşem!

Kara Para Aşk'ın ilk bölüm tekrarı Cuma akşamı 23:20'de

Keşke bir tekrar daha olsaydı doyamadım :D
Saygın Soysal ve Tuba Asi'de abi kardeşti burda düşman oldular :D

Dizide performans olarak donuk kalan Nebahat Çehreydi.hem donuk hem yapmacık.zaten estetikden dolayı mimik yok.
Müzige gelince tekrar,hüzünlü bir müzik vardı,mesela Ömerin annesine sarılıp ağladığı sahnede çalan,işte ona bayıldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...