Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu sen söyleyeceksin Ay Yapım kaynağı sensin :) Yokmu birkaç tüyo?
Veriyorum konuda ufak ufak takip et bulursun :D
Şöyle diyeyim; gözlemlerime ve tahminlerime göre Ahmet ve Sibel'i bir araya getiren şeyin Ömer olduğunu düşünüyorum. Evet bu çok uç bir tahmin oldu ama neden böyle birşey düşündüğümü önümüzdeki günlerde açıklarım artık buda pimi çekilmiş bir bomba olarak ortaya düşsün :D

Veriyorum konuda ufak ufak takip et bulursun :D
Şöyle diyeyim; gözlemlerime ve tahminlerime göre Ahmet ve Sibel'i bir araya getiren şeyin Ömer olduğunu düşünüyorum. Evet bu çok uç bir tahmin oldu ama neden böyle birşey düşündüğümü önümüzdeki günlerde açıklarım artık buda pimi çekilmiş bir bomba olarak ortaya düşsün :D
Metin'in gerçekten kötü birisi olabileceğine inanmıyorum,amcasının etkisinde kalıyor olabilir,Bence görevden ayrılmış veya atılmış bir polis de olabilir.

Ömer ile ilgili gerçeği kendine saklayacaktır.

Herkesin kurtulması Nilüfer ve Metin aşkına bağlı olacak.

Artık Çarşamba gelse de kafamdaki ''acaba Metin'in hikayesi ne,polis miydi,Ömer'in kim olduğunu söyleyecek mi'' sorularından kurtulsam ben de.

Fragman,özet,fotoğraflar,tüyolar hepsi çok güzel.
Ve heyecan da gitgide artıyor.:)

Metin'in gerçekten kötü birisi olabileceğine inanmıyorum,amcasının etkisinde kalıyor olabilir,Bence görevden ayrılmış veya atılmış bir polis de olabilir.

Ömer ile ilgili gerçeği kendine saklayacaktır.

Herkesin kurtulması Nilüfer ve Metin aşkına bağlı olacak.

Artık Çarşamba gelse de kafamdaki ''acaba Metin'in hikayesi ne,polis miydi,Ömer'in kim olduğunu söyleyecek mi'' sorularından kurtulsam ben de.

Fragman,özet,fotoğraflar,tüyolar hepsi çok güzel.
Ve heyecan da gitgide artıyor.:)
Metin polis değil, ama geçmişinde, özellikle de babası çocukken öldüğü için çok kötülükler görmüş. Tayyar onu yanına aldığında pis işleri için özel olarak eğitmiş. Ama içinde hep yaşayamadığı çocuk tarafının özlemi var. Bu bölümde Metin'in çocukluğundan biraz kesitler göreceğiz. Belki Nilüfer onun sert kimliğini değiştirebilir, hatta değiştirmeye başladı bile.
Ben yine üstüne basa basa şunu söylüyorum, Ömer'in babası da geçmişte kötü işlerle uğraştı ve büyük ihtimalle ölümünde Tayyar'ın parmağı var. Ahmet de bir şekilde Ömer'in nişanlısı Sibel'i buldu ve vicdan azabını hafifletmeye çalışmak istedi. Ve 2. bölümde açılıp içinden birşey çıkmayan o kutuda da birşeyler olduğunu söylüyorum hala.

Metin polis değil, ama geçmişinde, özellikle de babası çocukken öldüğü için çok kötülükler görmüş. Tayyar onu yanına aldığında pis işleri için özel olarak eğitmiş. Ama içinde hep yaşayamadığı çocuk tarafının özlemi var. Bu bölümde Metin'in çocukluğundan biraz kesitler göreceğiz. Belki Nilüfer onun sert kimliğini değiştirebilir, hatta değiştirmeye başladı bile.
Ben yine üstüne basa basa şunu söylüyorum, Ömer'in babası da geçmişte kötü işlerle uğraştı ve büyük ihtimalle ölümünde Tayyar'ın parmağı var. Ahmet de bir şekilde Ömer'in nişanlısı Sibel'i buldu ve vicdan azabını hafifletmeye çalışmak istedi. Ve 2. bölümde açılıp içinden birşey çıkmayan o kutuda da birşeyler olduğunu söylüyorum hala.
Tayyar,Metin'in babasına zara vermiş de Metin emaneti olarak Tayyar'a kalmış gibi bir his uyandı bende vefa borcu gibi birşey sanki?..

Dizinin ana başlığını açabilirmisin? @OzaN

Adminden müjdeli haber geldi dizimizin ana başlığı çarşamba günü dizi başlamadan önce açılıyor.:) @batuhankaralar

BkkFEPaCAAAPoeO.jpg

10003946_238966522894404_323444594_n.jpg

BkeSOpGCMAAP0z2.png

Yabancı dizi izleyip birlikte yorumlaşıyoruz bi samimiyetimiz var kırmaz bizi inşallah.:)

Bedia Ener Saba Tümer'in programında Kara Para Aşk'tan bahsetti.

Diz çok iyi gidiyor reytinglerde 2.yiz çok mutluyuz dedi.:)

Son düzenleme:
Geç bile kalındı :D
en kısa sürede ana sayfadaki yerimizi alırız umarım.:)

Birde dizi başladığından beri en çok istediğim şey Erkan Can ve Engin Akyürek'i aynı sahnelerde karşılıklı oynarken görmek . Eminim ikisini birlikte izlemek çok ayrı bir keyif olurdu.:)

en kısa sürede ana sayfadaki yerimizi alırız umarım.:)

Birde dizi başladığından beri en çok istediğim şey Erkan Can ve Engin Akyürek'i aynı sahnelerde karşılıklı oynarken görmek . Eminim ikisini birlikte izlemek çok ayrı bir keyif olurdu.:)
Bu hafta bol bol görücez Engin ve Erkan Can'ı
Tayyar ve Ömer bundan sonra sık sık karşı karşıya gelecek gibi duruyor

Bu hafta bol bol görücez Engin ve Erkan Can'ı
Tayyar ve Ömer bundan sonra sık sık karşı karşıya gelecek gibi duruyor
Erkan Can hakkını vererek oynuyor, Allah uzun omür versin ilerde üstad olarak adlandırılacak nadir sinema oyuncularimizdan biri.

Enginoya gelince;bir insanın magazin basınında hiç yer almadan, medyatik filmlerde oynamadan, orda burda torpili olmadan, senaristle veya yapımcıyla yatmadan; sadece kendi yeteneği ve çabasıyla bir ülkenin en büyük aktörlerinden biri olabileceğinin en güzel ispatı...

Benim bu dünyada en son tercih edeceğim kadın sensin' deme öyle Ömer sonra pişman olursun.:)

KgNOWZ.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs