Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özet yine harkulade. :) ömer ve elif'in tayyarım evinde nasıl rol kesiceklerini şimdiden merak ediyorum. :d şu tayyar da ayar etmesin insani, bi şeyi de esgeç. Herşey'e bi muhalefet olma. :A

BjqkJ8sCQAAgXo4.jpg

Bj19VyoCIAAbvpD.jpg

BkE7oh4CYAAll-0.jpg

BkKS3WACIAA5WBO.jpg

BkUj01sIgAAbBTA.jpg

BkIACXlCIAAWFVM.jpg

Bj2JcSpIAAAMMSE.jpg

BkZogcvCYAA3a4c.jpg

I I follow, I follow you! :) Bu şarkıyı seviyorum. :)

Başlığımız anasayfaya taşınsa artık, sayfalarca yorum ve paylaşım var.
İlgililere duyuruyorum. :)

Son düzenleme:
Dördüncü bölümü izliyorum da :D

Kim "Elif" karakteri, Ömer'in "en son sevgilinin adi neydi" sorusu üzerine cevabi "marco valentini" olunca google amcaya gidip sordu :D :D

crop_min_779-i-afs_22103.jpg

Dördüncü bölümü izliyorum da :D

Kim "Elif" karakteri, Ömer'in "en son sevgilinin adi neydi" sorusu üzerine cevabi "marco valentini" olunca google amcaya gidip sordu :D :D

crop_min_779-i-afs_22103.jpg
Ben sormustumAdam sporcuymus lo vikipedisi bilem var. @Yakamoz-Asi

Metin karakterini canlandıran Saygın Soysal "Piskopatın önde gideni" derler ya hani tam da öyle. Onu
izlerken Rıza Kocaoğlu'nun Ezel dizisinde canlandırdığı consverseli piskopat aklıma geliyor
Rıza Kocaoğlu o rolle parlamış ve bir dönem herkes onu konuşmuştu. Bu dizide de Saygın
Soysal'ın öne çıkacağını ve hakettiği başarıyı geç de olsa yakalayacağını düşünüyorum.:)

Özet için teşekkürler. @*Dream*

Elif&Ömer'in oyunu devam edicek bakalım nasıl sevgili rolü yapıcaklar yemekte
Ömer'in nasıl davranacağını daha çok merak ediyorum, bütün gözler üstünde olucak şimdi
Elif'in Ömer, Arda ve Pelin'e ayak uydurmaya çalışırken ki hali eğlenceli olucaktır.:)

Tayyar'ın bişeyden haberi yok gibi görünüyor, Metin kendi başına hareket edicek demek ki, ne planlıyo çok merak ettim

Metin, ilk başlarda Elif'ten hoşlanıcak gibi gelmişti bana ama Nilüfer'den etkilenmesine sevindim Nilüfer'de fazla kayıtsız kalamaz Metin'e..:)

Tayyar'ın evinde düzenlenecek olan yemekten ayrıca bu görüntü bugün çıkacak olan 5.bölüm 2.fragmanından

b88bnY.jpg

Biraz fazla hızlı gelişti olaylar. Bir anda Ömer deşifre edildi. Ömer desek, Tayyar'ı çözdü gibi. Bakalım neler olacak. :)

Biraz fazla hızlı gelişti olaylar. Bir anda Ömer deşifre edildi. Ömer desek, Tahir'i çözdü gibi. Bakalım neler olacak. :)
Tahir degil Tayyar @Arslan Bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...