hürremin öelceği bölüm mü yayınlanmıcak görülmüş şey değilmy yayınlanmazmış bide😱 @xemrexxx
hürremin öelceği bölüm mü yayınlanmıcak görülmüş şey değilmy yayınlanmazmış bide😱 @xemrexxx
Yayınlanır ama yayınlanmazsa da bir sorun olmaz Kara Para Aşk belli bir kitle oluşturdu artıkmy yayınlanmazmış bide😱 @xemrexxx
tahrik değil o @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi teşvik etmiştahriklere gelme maskeli panpa haftaya senin mustinin katili menopozlu hürrem teyze ölüyor zevkle izlersin(@denizz19 mode on 1 izleyici 1 izleyicidir)
my nin desteğe ihtiyacı yok ama maskeli için dedim ben mustinin ölümüne çok içerlemişti
@denizz19 mod on olmayı biliyon amamy nin desteğe ihtiyacı yok ama maskeli için dedim ben mustinin ölümüne çok içerlemişti
Keşke bölüm resimleride gelseydiÖzet bu hafta erkenden gelmiş.
en dikkatimi çeken olay Metinin Nilufere aşık olmaya başlaması.
Nilü için Metin Mert Tayyar üçlüsünün kapışmasını izlemek zevkli olur.
Metin'in karakter tanıtımında sokaklarda büyümüş yazıyordu herhalde Tayyar Metin'i sokaklardan kurtardı.Metin'de vefa borcu olduğu için Tayyar'ın dediklerini yapıyor olabilir.Özete göre Tayyar'a Ömer'in polis olduğunu da söylememişKeşke bölüm resimleride gelseydi
Metin'in Nilüfer'e aşık olması Elif ve Ömer için iyi oldu Metin Nilüfer için Tayyar'a cephe alıp Elif'e yardım edebilir
Olabilir.zaten bu Metinin derinliklerinde bir insanlık olduğunu görmek mümkün.Tayyara niye bulaşmış onu merak ediyorum ben.
O yılan kadın ölüyorsa kesin izlerimtahriklere gelme maskeli panpa haftaya senin mustinin katili menopozlu hürrem teyze ölüyor zevkle izlersin(@denizz19 mode on 1 izleyici 1 izleyicidir)
@Yakamoz-Asi Medcezir ve Kara Para Aşk benim de düzenli olarak takip ettiğim diziler. Senin de takip etmene sevindim ^^
Karadayı gibi olmasın daFilm tadinda dizi izlemek istiyorsan izleyebilirsin.
Sordun, cevap verdik.Karadayı gibi olmasın da
Aynı senaristlere pek güvenilmiyor daSordun, cevap verdik.
Aynı senaristlere pek güvenilmiyor da
adam doğru yolu bulmuş aklını karıştırmaSen izleme, begenmezsin.
Sadece bir bölüm izleyecemadam doğru yolu bulmuş aklını karıştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?