batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
saçı dağınık kör topal farketmez ne olursa olsun kabulumuzdur gelsin yeterkiGüzelim kızı mahvettin @destere 'ye yolla en iyisi
her güzel şeyin bir sonu var sonsuza kadar pasta yenmiyor işte ;Bitmesiiiinn
anladım onu ? arada @Forumdash ıda çıkardığında dımdızlak ortada kaldık hedefteyizSen üstüne alın diye yazdık zaten.
melunlara baka neler hesaplıyorlar .ssBu bölüm çok büyük hissediyorum MY ile kafa kafaya bile gidebiliriz diye düşünüyorum. Belki de şuana kadar gördüğümüz en iyi bölüm.
Yine çakmakla oynuyor alın şunu parlak çocuğun elinden.
Takılıyorum dostumher güzel şeyin bir sonu var sonsuza kadar pasta yenmiyor işte ;
anladım onu ? arada @Forumdash ıda çıkardığında dımdızlak ortada kaldık hedefteyiz)
olsunBölümü burada bitiren ... olsun mu? Olsun!!! Bitirmeyin laaaaaan
Gesendet von meinem GT-I9300
bu akşam Mad Men izlerim yarın bu dediğin filme bakarım ..Takılıyorum dostumSadece filmi görmenizi istiyorum çok güzel umarım izlersiniz.
Elif'li sahnelerin dışında sıkıcıBölüm nasildi hanimlar beyler yorumlari sonra okurum.
tekrar izleyeceksen ilk bir saatini pas geç sonra izlemeye başla sona doğru çok iyiydiBölüm nasildi hanimlar beyler yorumlari sonra okurum.
MY 2 temaya ayrıldı : Hürremden öncesi - Hürremden sonrasımelunlara baka neler hesaplıyorlar .ss
Kıyamam Elif'e Ömer'in evinin kapısına kadar gittiSon sahneler ne güzeldi.
my son 3 bölüm bomba patlasa da etkisi olmaz daha erken patlamalıydı bombaMY 2 temaya ayrıldı : Hürremden öncesi - Hürremden sonrası
Atom bombası atsalar geri gelmez artık
meryemden önce ve meryemden sonra diye ikiye ayrılmıştı zatenMY 2 temaya ayrıldı : Hürremden öncesi - Hürremden sonrası
Atom bombası atsalar geri gelmez artık
Aga 10 gündür dizi izlemedik hiç yoktan iyidir.tekrar izleyeceksen ilk bir saatini pas geç sonra izlemeye başla sona doğru çok iyiydi
bombayı senin sünepe sülonun totosunda patlatacağızmy son 3 bölüm bomba patlasa da etkisi olmaz daha erken patlamalıydı bomba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?