başka fragman çıkıcak mı?inşallah fragmanda bol bol ömer ve elif olur..
başka fragman çıkıcak mı?inşallah fragmanda bol bol ömer ve elif olur..
Evet üçüncü fragmanı bekliyoruz bugün yarın çıkar.başka fragman çıkıcak mı?
iyi o zaman inşallah dediğin gibi olurEvet üçüncü fragmanı bekliyoruz bugün yarın çıkar.
Valla iyi takiptesin 😱Fragman youtube yüklenmiş ama hala açmamışlar yeter artık valla bu nedir böyle
Araplar yüklemişler galibaFragman youtube yüklenmiş ama hala açmamışlar yeter artık valla bu nedir böyle
Takipteyim valla ama hala amacıma ulaşamadım bir şifre kaldırmak bu kadar mı zor ya 2 haftadır bekliyoruzValla iyi takiptesin 😱
Hayır fragmanı hazırlayan kişi yüklemiş ama şifreli hala açmamışlar araplar dün bu fragmanın şifresini kırmışlardıAraplar yüklemişler galiba
Sonunda bir ses verdiler sadece Elif&Ömerli bir fragman olur inşBiliyorum takipdeyiz.
beklediğimize değer inşSonunda bir ses verdiler sadece Elif&Ömerli bir fragman olur inş
Ömer "Seni ilk gördüğümden beri kalbimdesin" i Elif'e mi diyor yoksa mezarda Sibel'e mi?@*Dream* @Yakamoz-Asi @Ahmad
Seni ilk gördüğümden beri kalbimdesin lafını Sibel'e diyor benceÖmer "Seni ilk gördüğümden beri kalbimdesin" i Elif'e mi diyor yoksa mezarda Sibel'e mi?@*Dream* @Yakamoz-Asi @Ahmad
Elif benim için çok zor sessiz de kalmak istemiyorum konuşalım mı yazıyor? tam olarak ne yazıyor.Seni ilk gördüğümden beri kalbimdesin lafını Sibel'e diyor bencebu bölüm Sibel'li flashback sahneleri olacakmış çünkü
Beni yarı yolda bırakmayı da Elif'e söylüyordur
Aynen onu yazıyor Ömer mesaj olarak şimdi twitter'da okudum Seni ilk gördüğümden beri kalbimdesin bu yüzden beni yarı yolda bırakma sözünü Elif Ömer'e msj olarak atmış olabilir diye yazmışlar bana da mantıklı geldi bu lafları Elif'de Ömer'e göndermiş olabilir Ömer'de bunun üzerine o msjı yazmıştır Elif'eElif benim için çok zor sessiz de kalmak istemiyorum konuşalım mı yazıyor? tam olarak ne yazıyor.
Fragmandan sonra Twitter ana sayfam doldu,Kaç gündür ölmüşüz demek ki.Aynen onu yazıyor Ömer mesaj olarak şimdi twitter'da okudum Seni ilk gördüğümden beri kalbimdesin bu yüzden beni yarı yolda bırakma sözünü Elif Ömer'e msj olarak atmış olabilir diye yazmışlar bana da mantıklı geldi bu lafları Elif'de Ömer'e göndermiş olabilir Ömer'de bunun üzerine o msjı yazmıştır Elif'e
3 Fragman çıkmış bize haber vermiyonbeklediğimize değer inş
Kara Para Aşk 9.Bölüm Fragman 3 konuya eklenmiştir.
Burdasınız görürsünüz diye haber vermedim3 Fragman çıkmış bize haber vermiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?