Ama fragman verdiler 22.00'de diye yeni dank etmiş kafalarına maçın uzama hali ve kupa töreni tüm iyi dileklerimi!! yolladım Atv'yeÜzülmeyin diye ben demiştim ama.
Ama fragman verdiler 22.00'de diye yeni dank etmiş kafalarına maçın uzama hali ve kupa töreni tüm iyi dileklerimi!! yolladım Atv'yeÜzülmeyin diye ben demiştim ama.
Ama fragman verdiler 22.00'de diye yeni dank etmiş kafalarına maçın uzama hali ve kupa töreni tüm iyi dileklerimi!! yolladım Atv'ye
Takip ederim o zaman size bırakacak değilim.
Olacak gibi twitter'da isyan başlamış herkes Elif&Ömer'li fragman istiyo kayıtsız kalmazlar inş.Kara Para Aşk 9.bölüm 3.fragmanı olacak mı? @*Dream*
İnş bir hafta daha nasıl geçecek yoksa,bu arada umarım Galatasaray yenilip kupayı alamaz bu sene bizi gördü.Olacak gibi twitter'da isyan başlamış herkes Elif&Ömer'li fragman istiyo kayıtsız kalmazlar inş.
gs finale çıkmasaydı 2 anadolu takımının final maçı a haberde yayınlanırdı inş.kupayı kaybederlerİnş bir hafta daha nasıl geçecek yoksa,bu arada umarım Galatasaray yenilip kupayı alamaz bu sene bizi gördü.
Allah Galatasaray'ın evine ateşler yağdırsın.gs finale çıkmasaydı 2 anadolu takımının final maçı a haberde yayınlanırdı inş.kupayı kaybederler
aminnnnnnnnAllah Galatasaray'ın evine ateşler yağdırsın.
Bir sözümde Atv'ye olacak;bunu hesaplayamadılarmı Maçın tarihi, saati herşeyi belliydi yerel kanal yapmaz bunu.
O dediğin imkansız,Bahar ve Levent dizide fazlalık olmasalar da olurmuş ama tabi konular tıkanınca devreye girmeleri için varlar.Elifin Bahara Ömeri anlatışı çok güzel ben de bayıldım,Ömerin de elife bir şeyler hissettiği de bir gerçek
Bu hafta ben reytingini yükseleceğini düşünüyorum...muhteşemin belgeseli yayınlanacak ve yeni bölüm kadar reyting alamayacaktir...3.fragman bölümün soru işaretleri ve heycanı kaçmasın diye pek düşünülüyormuş ama olursa pazartesi yayınlanacakmış.İnş.pazartesi 3.fragman gelir çok özledim dizimi
İnş. ama ben maçın diziyi olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum final maçları izlenir her zamanBu hafta ben reytingini yükseleceğini düşünüyorum...muhteşemin belgeseli yayınlanacak ve yeni bölüm kadar reyting alamayacaktir...
Uefa finalininde çok fazla izleneceğini düşünmüyorum...şampiyonlar ligi finali olsaydı çok fazla izlenirdi
İnsallah seneye maçları Atv yayınlamaz. Yoksa işimiz zor hakikaten. Her zaman böyle maçlardan dolayı ara verilecekse yandık.İnş. ama ben maçın diziyi olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum final maçları izlenir her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?