Kara Para Aşk 9.Bölüm Fragmanı

Olacak gibi twitter'da isyan başlamış herkes Elif&Ömer'li fragman istiyo kayıtsız kalmazlar inş.
İnş bir hafta daha nasıl geçecek yoksa,bu arada umarım Galatasaray yenilip kupayı alamaz bu sene bizi gördü.

gs finale çıkmasaydı 2 anadolu takımının final maçı a haberde yayınlanırdı inş.kupayı kaybederler
Allah Galatasaray'ın evine ateşler yağdırsın.

Bir sözümde Atv'ye olacak;bunu hesaplayamadılarmı Maçın tarihi, saati herşeyi belliydi yerel kanal yapmaz bunu.

Allah Galatasaray'ın evine ateşler yağdırsın.

Bir sözümde Atv'ye olacak;bunu hesaplayamadılarmı Maçın tarihi, saati herşeyi belliydi yerel kanal yapmaz bunu.
aminnnnnnnn

Neyse bu sene geçti artık seneye çarşamba maçlarının saati 18.00 olarak ayarlanıp TFF'ye bildirilsin seneye çekemem böyle yani

Ya benim aklima takildi simdi sabah sabah ilk fragmani izledim de. Elif "ben galiba aşık oldum Bahar" dediginde, acaba Bahar'in sevgilisi Levent'i kast ediyor olmasin?? @sürgünüm @*Dream*

Ya benim aklima takildi simdi sabah sabah ilk fragmani izledim de. Elif "ben galiba aşık oldum Bahar" dediginde, acaba Bahar'in sevgilisi Levent'i kast ediyor olmasin?? @sürgünüm @*Dream*
o sünepe Levent'in nesine aşık olacak daha adam akıllı konuşamadılar bile Levent Ömer'in kıskançlık damarlarını kabartmaktan başka bir işe yaramaz

O dediğin imkansız,Bahar ve Levent dizide fazlalık olmasalar da olurmuş ama tabi konular tıkanınca devreye girmeleri için varlar.Elifin Bahara Ömeri anlatışı çok güzel ben de bayıldım,Ömerin de elife bir şeyler hissettiği de bir gerçek
Zaten bu öpücüğün Ömeri bu adar dağıtmasının sebebi de bu ..
Eğer elife karşı bir şey hissetmeseydi önemsemez bu kadar afallamazdı
zamanla Ömer içinde her şey netleşecektir
o zamanda biz onları izlemeye doyamayız artık

Kara Para Aşk 9.bölüm 1.fragman 250.000 kez tıklanmış.

3.fragman bölümün soru işaretleri ve heycanı kaçmasın diye pek düşünülüyormuş ama olursa pazartesi yayınlanacakmış.İnş.pazartesi 3.fragman gelir çok özledim dizimi

3.fragman bölümün soru işaretleri ve heycanı kaçmasın diye pek düşünülüyormuş ama olursa pazartesi yayınlanacakmış.İnş.pazartesi 3.fragman gelir çok özledim dizimi
Bu hafta ben reytingini yükseleceğini düşünüyorum...muhteşemin belgeseli yayınlanacak ve yeni bölüm kadar reyting alamayacaktir...
Uefa finalininde çok fazla izleneceğini düşünmüyorum...şampiyonlar ligi finali olsaydı çok fazla izlenirdi

İnş. ama ben maçın diziyi olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum final maçları izlenir her zaman

İnş. ama ben maçın diziyi olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum final maçları izlenir her zaman
İnsallah seneye maçları Atv yayınlamaz. Yoksa işimiz zor hakikaten. Her zaman böyle maçlardan dolayı ara verilecekse yandık.