Kara Para Aşk 8. Bölüm Yorumları

O sahneden sonra ne olacak peki? Ömer ne yapacak? Terslemesin kızı
Ama kesin Sibel'i hatırlatacak Elif'e...
Ya ben iki hafta beklemek istemiyorum, bekleyemem
bu hafta yokmu 😱😱😱
terslemezde elifte göz göre göre çocuğu taciz ediyor resmen azıcık ağırdan satması lazım kendini ama bildiğin adama tacizde bulunuyor

bu hafta yokmu 😱😱😱
terslemezde elifte göz göre göre çocuğu taciz ediyor resmen azıcık ağırdan satması lazım kendini ama bildiğin adama tacizde bulunuyor
Tamam Sibel yeni öldü diye yasını tutmak isteyecektir.Bunu hepimiz anlarız.Ama bunu açıalamanın şeklide önemli.
Bunu Elif'i kiracak şekilde yapmamalı.Yoksa gider seti basarım.

8.bölümü izledim yine hızlıca

öncelikle kurtarma olayı saçma geldi emniyetin bilmediği bir olayı çözdü 3 kişi ama bununla ilgili tek laf geçmedi

ailenin yüzleşme sahnesi iyiydi
ama neboşun dublajı hala çok kötü
sahne tam duygulandırıyordu ki damat bey girdi ve @destere nin fok balıklarını saldı @Çiğdem- parlağıdır kesin bu ka kötü oynadığına göre ayrıca elmaslara pek meyil etti damat

elif-ömer öpüşmesine puanım 10 üzerinden 5
engin akyürek çok iyi oynamış ona karşılık tuba eksilerde duygu hissettirdi resmen

dizinin çifti bana göre metin-nilüfer
nasıl da aşık oldular o durumda ve daha gerçekçiler diğer çiftlere göre nilüfer tubişten başrolü alabilir ilerleyen zamanlarda

bahar-levent çok gözükmedi bu ikili anca öpüşüyor iyi bir entrika bekliyordum oysa ki

tayyar reyiz yineç ok iyiydi metinin annesi ile sahnesi ve metinin hastanede olduğunu öğrendiğinde fevakladenin fevkinde oynadı

nilüferin metine olan aşkı dizide ön plana çıkacakmış gibi
baharla levent in entrikalarını bekliyorduk ama orda senaristler konuyu oturtamadı orası öyle boşlukta kaldı şimdi gidip senariste sor o da bilmiyordur ikilinin gelecekte ne yapacağını ?

aile içi hesaplaşma hoştu ama biraz fazla abartıya kaçtı

nebahat teyzenin botokslarından bahseden arkadaşlara hak vermeye başladım yüz hatlarını oynatamıyor çok yapay duruyor

tuba iyi oynuyor ama senaryoda hata var devamlı kızı ağlatıyorlar oysa konuda anlatılmak istenen kız daha güçlü bir karakter olmalı gördüklerimiz ise tam tersi zavallı bir karaktere büründürmüşler

şimdi aklıma geldi de ben ne demiştim bu dizi reklam düzeni oturunca 5 reytinge sabitlenir demiştim aha da dediğim çıktı sonra emre neden fankafalarla tartışıp duruyor ayol iki mantıklı düşünseler durum ortada başrollerin reytingi yok,ekranın en büyük dizisi my rakipleri kaç alacaalrdı 10 reyting mi
sürgünüm e iletin bunu @ABAY_06 @Çiğdem-

Elinizde tutan ve partner olarakta beğenilen bir çift varken Tayyarıydı,Metiniydi artık bir kenara bırakın siz seyirciye 1 saat gereksiz sahneleri izletirseniz onlarda size cevabı verir.özellikle Tayyar gerçekten benim için hiç bir şey ifade etmeyen bir karakter Erkan Can çok güzel oynuyor zaten tartışmam bile ama bu Zerrinlerden bu kadar nefret etmesinin gerçekten önemli bir sebebi olmalı mesela Metin'in babasından nefret etmesini anladığım gibi bir sebep ama biz 8 bölümdür sadece Balıklar,Yanıklar hakkında bilgi alıyoruz ve ev hanımlarını böyle sahneler cezbetmez bizim seyircimiz kendinden olan hikayeleri sever geçen hafta ömer'in ailesi gibi Ömer'in ailesinin Elif'e destek olması gibi.Tuba Büyüküstün,Engin Akyürek var başrollerde onlara dua etsin yada Kerem Çatay,Kurt Setit ve Şura'da senaryoya müdahale etmiş sanırım bu diziyede yakındır etmesi.

bu yorum kime ait ?

yoruma katılmıyorum dizideki en renkli unsurlar tayyarlı metinli kısımlar yoruma göre ne demek istiyor 3 saat boyu ömerle elifin bakışmasınımı izleyelim zaten o bakışma kısımları sıkıcı ?

birde şu bizim seyirci şunu sever bunu sever kısmınada katılmıyorum bizim seyirciyi geçmek lazım kalite ne gerektiriyorsa onu çekmek lazım seyirci fok istiyor diye sabahtan akşama kadar ekranı foka boğmak gereksiz ..
yabancı dizilerde kaliteli olanı seçebilen bir kitle var bize gelince niye çöp konulara razı olalım olacaksa en iyisi olsun..

Aşk dizisi sevmiyorum diyen erkekleri anlamıyorum?
Ben ne öğrendiysem hep aşk filimlerinden öğrendim bizim sınıfta ençok yabancı film izleyen bendim genelde aşk romantik filimler izlerdim herzamanda sevgilim olurdu,ilk ergenlik zamanlarımda filimlerden öğrendiğimi kızlara uygulardım.

sevmiyorum demiyorum kararında olmalı yani aşk sahnesi araya serpiştirilmeliki biz o aşkın hangi zorluklara rağmen gerçekleştiğini seyrettikçe o sahnelerin değeri daha çok artar ..

ama bizde 3 saatin 1 buçuk saati bakışmayla geçince haliyle ekranı terkediyorum

Hacı sen üstüne alınma ama forumda var böyle tipler aşk filminden nefret ediyor,sonra hiçbir kızla çıkmamış, elini tutmamış, yanağına bir buse kondurmamış vs.. bunlar hep odunluktan kaynaklanıyor.

"Sen delisin biliyor musun, sen sadistsin, manyaksın sen."

"Sen delisin biliyor musun, sen sadistsin, manyaksın sen."

tubayı tek başına seyretmek güzel yanında bir erkek olunca resimlerin kalitesi düşüyor aslında her kızı tek başına görmek güzel yanında ben olmasam tek olsun bari

Öylesine bi bakayım dedim de şu an bırakamadım diziyi gerçekten güzel diziymiş.

8.bölümü ezberledim artık keşke yeni bölüm olsaydı 2 saatlik kafamı dağıtmış olurdum

8.bölümü ezberledim artık keşke yeni bölüm olsaydı 2 saatlik kafamı dağıtmış olurdum
Aynen,Yayınlansa ben izleyecektim haber izlemekten sinir hastası olacağım elimizden de birşey gelmiyor kafayı dağıtmak lazımdı.