Kara Para Aşk 8. Bölüm Yorumları

tayyarı metin için endişelendiği sahne çok etkiledi beni :bhr::bhr::bhr:
hastanedeki adamı metinin yaralandığını söyleyince tayyara tayyar nekadarda endileşenledi hemen affetti metini iyi olsun gerisi önemli değil gibi bence tayyar oğlunu seviyor :love1::love1:

hastanedeki adamı metinin yaralandığını söyleyince tayyara tayyar nekadarda endileşenledi hemen affetti metini iyi olsun gerisi önemli değil gibi bence tayyar oğlunu seviyor :love1::love1:

Zerrin'in karşısında kırmızı yüzüne ne yorum getiriyorsun. :D

Zerrin'in karşısında kırmızı yüzüne ne yorum getiriyorsun. :D
hahahahah orada saflık yaptı bence sonucta nulüferin herşeyi annesine anlatıcağını tahmin etmesi gerekiyordu o soruyu sorulucağınıda bilmesi gerekiyordu bukadar zeki bir karakterin bunu düşünmemesi braz ilginç gerçekten yüz ifadesi şöyle bir hal aldı :kiki::kiki:
1633.jpg
:F:F:F

Son düzenleme:
@*Dream* engine aşırı bi sempatim yok ya, böyle bocalaması hoşuma gidiyor. :A neyse arrtık daha fazla böyle sahneler görmek istiyoruz. :A ömerin bocalaması, elifin daha yürekli hali izlemeye değer :d

@*Dream* engine aşırı bi sempatim yok ya, böyle bocalaması hoşuma gidiyor. :A neyse arrtık daha fazla böyle sahneler görmek istiyoruz. :A ömerin bocalaması, elifin daha yürekli hali izlemeye değer :D
Engin şahane ya adam hem yakışıklı hem karizmatik hemde çok iyi oyuncu öpücükten sonraki o hali neydi öyle annen mi bakıyor dedi ya koptum orda :F bakalım Elif'e tepkisi ne olacak inş.kırmaz kızın kalbini Ömer'in duyguları ile yüzleşmesi için Levent devreye girsin artık kıskanç Ömer'i izlemek güzel olacaktır.Kıskançlık demişken Ömer Pelin'e elini atıp gel seninle konuşalım deyince Elif nasıl baktı öyle :D

Medcezir'de de her şey 8. Bölümde başlamıştı. Kara Para Aşk'ta da böyle olacak sanırım. :)

bence ömer biraz bozucak, sonra elif ile levent yakınlaşınca şekeri elinden alınmış çocuk gibi ağlar artık. :D o yüz ifadesini bende fark ettim, kendisie bile itiraf edememiş bi kıskanma duygusu hakimdi elifin suratında. :d @*Dream*

bence ömer biraz bozucak, sonra elif ile levent yakınlaşınca şekeri elinden alınmış çocuk gibi ağlar artık. :D o yüz ifadesini bende fark ettim, kendisie bile itiraf edememiş bi kıskanma duygusu hakimdi elifin suratında. :D @*Dream*
Bana da öyle geliyor inş. bu bozma dozunda olur :)
Levent'i hiç sevemedim ama Elif&Ömer aşkının resmen başlamasına vesile olacak gibi duruyor :) inş.Levent'de oyunu ciddiye alıp Elif'e aşık olmaz

bence tam da öyle olucak.ki öyle olursa baharın gazabından elifi tayyar bile kurtaramaz. :d aslında temiz yüzlü bir çocuk levent niye sevemedin ki ? :)

bence tam da öyle olucak.ki öyle olursa baharın gazabından elifi tayyar bile kurtaramaz. :D aslında temiz yüzlü bir çocuk levent niye sevemedin ki ? :)
Pısırık bir karakteri yok Bahar ne derse onu yapıyo sevmem böyle silik tipleri yoksa tip olarak Ömer'den sonra 2.yakışıklı :D

Annesinin boğazını sıkıp tehdit etti onu napacağız?

Annesinin boğazını sıkıp tehdit etti onu napacağız?
annesini sevmediği ortada bencede ama belli etmesede metine bir duygusal bağı var bence
metinin hastanede yaralandığını duyduktan sonrakı mimiklerine baksana adamın canı çıktı nerdeyse bir duygusal bağı zaafı avr metine yanı :bhr:

annesini sevmediği ortada bencede ama belli etmesede metine bir duygusal bağı var bence
metinin hastanede yaralandığını duyduktan sonrakı mimiklerine baksana adamın canı çıktı nerdeyse bir duygusal bağı zaafı avr metine yanı :bhr:
Tayyar cidden cok kötü bir karakter ve cok acimasiz. Bir insan bukadar vicdansiz olmasi icin aceba ne olmus olabilir? Sevmek ve sevilmek varken neden bunca kötülük?

Tayyar cidden cok kötü bir karakter ve cok acimasiz. Bir insan bukadar vicdansiz olmasi icin aceba ne olmus olabilir? Sevmek ve sevilmek varken neden bunca kötülük?
tayyarı karadayıdan turguta benzetmeye çalısmıs senaritler aşırı şekilde turgut havası var bu admada tipleride benziyor hareketleride 🙂🙂

tayyarı karadayıdan turguta benzetmeye çalısmıs senaritler aşırı şekilde turgut havası var bu admada tipleride benziyor hareketleride 🙂🙂
Farklı bir bölüm oldu ama bundan sonra artık az gözyaşı, bol aksiyon izlemeyi umuyorum, Aşk nerede derseniz o zaten hep vardı ama ortaya çıkacağı günü bekliyordu :)

Elif, Ömer'i öptüğü sahnede acaba Ömer bilerekmi saf ayağına yattı,yoksa gerçektenmi oyun sandı onu çözemedim..Siz neler düşünüyorsunuz.?

Farklı bir bölüm oldu ama bundan sonra artık az gözyaşı, bol aksiyon izlemeyi umuyorum, Aşk nerede derseniz o zaten hep vardı ama ortaya çıkacağı günü bekliyordu :)

Elif, Ömer'i öptüğü sahnede acaba Ömer bilerekmi saf ayağına yattı,yoksa gerçektenmi oyun sandı onu çözemedim..Siz neler düşünüyorsunuz.?
ben öpüştükleri haberindede aynısını söyledim ömerçok isteksizdi elif zorla öpüyor gibi oldu :kiki: ömerin oan isteksiz olması braz tuhaftı açıkcası aklı hala sibelde bence 🙂🙂

ben öpüştükleri haberindede aynısını söyledim ömerçok isteksizdi elif zorla öpüyor gibi oldu :kiki: ömerin oan isteksiz olması braz tuhaftı açıkcası aklı hala sibelde bence 🙂🙂
O sahneden sonra ne olacak peki? Ömer ne yapacak? Terslemesin kızı :) Ama kesin Sibel'i hatırlatacak Elif'e...
Ya ben iki hafta beklemek istemiyorum, bekleyemem :D