Kara Para Aşk 7. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060

Başrollerini Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı Kara Para Aşk, bu akşam 20.00'de 7. Bölümüyle ATV'de!

Diziyle ilgili yorumlarınızı bu konudan yapabilirsiniz.​

Güzel bir bölüm bizi bekliyor bol bol Elif Ömer sahneleri olsun Tubamı izlemeye doyamıyorum

Güzel bir bölüm bizi bekliyor bol bol Elif Ömer sahneleri olsun Tubamı izlemeye doyamıyorum
Samimiyet, doğallık, inandırıcılık....
En az akıcı bir senaryo kadar önemli bence

Dizi daha başlamadan bile en büyük temennim samimi bir dizi olmasıydı. Açıkçası şu an bana en samimi ve doğal gelen karakterlerden biride Elvan anne. İnşallah bol bol Ömer ve annesini izlemek nasip olur. Hatta bu ikiliye Elif'te katılırsa çok daha iyi olur.

Elif-Ömer ve Nilufer-Metin aşkını merakla bekliyorum.

Elif o büyük tuzağa düştü ve artık olanlar olacak. Bu olanlar Ömer'in hoşuna gitmeyecek. Bu da dizinin daha da hareketlenmesini sağlayacak. Sırlar açığa çıkmaya devam edecek. Çok iyi bir bölüm olacak.

Bence Elif'in Ömerlerde kalmasından çok güzel ve samimi sahneler çıkabilir. Aşk oyununu değerlendiremeyen senaristlerimiz inşallah bu sahneleri güzelce değerlendirmişlerdir.

Bence Elif'in Ömerlerde kalmasından çok güzel ve samimi sahneler çıkabilir. Aşk oyununu değerlendiremeyen senaristlerimiz inşallah bu sahneleri güzelce değerlendirmişlerdir.
Hatta bu güzel ve samimi sahnelerden birini, Elif'in, Ömer'in annesi ile sahnesinden görebiliriz. Çok güzel ve samimi bir sahneydi. Daha sonrasında da Ömer ile annesinin diyaloğu vardı.

[HASHTAG]#KaraParaAsk[/HASHTAG] [HASHTAG]#TubaBuyukustun[/HASHTAG] [HASHTAG]#ElifOmer[/HASHTAG] [HASHTAG]#EnginAkyurek[/HASHTAG]

Siz [HASHTAG]#KaraParaAsk[/HASHTAG] 7.bölümü izlerken ben belki 6.bölümü izlerim.

Hatta bu güzel ve samimi sahnelerden birini, Elif'in, Ömer'in annesi ile sahnesinden görebiliriz. Çok güzel ve samimi bir sahneydi. Daha sonrasında da Ömer ile annesinin diyaloğu vardı.
Ömerin annesinin kucağında Elif gözyaşaları içinde
Ömerin annesi can yoldaşı olmuşsunuz diyor inşallah kısa zamanda sevgili hallerinide görürüz tabi hemen olmaz daha ömer sibelin yasını tutuyor haklı olarak elif desen kızın başında binbir bela kime güvenip dostum dese hepsi ardından ayrı entrika çeviriyor.

Sevgili oldukları görürüz ama daha çok erken. Önce sırlar açığa çıksın, zaman geçsin, daha sonra o da olur. Şu anda sevgili rolü yaparken bile görmek iyi. Gerçekten görsek kim bilir nasıl olacak.

Elifkız Elvan anadan Ömeri dinlesin... vuhuuu çok iyi olur yaa

ayrıcana unutmadan daha Zerrin hanıma anlatacak Elif ömeri,
diye bi beklentim de yok değil..

Elifkız Elvan anadan Ömeri dinlesin... vuhuuu çok iyi olur yaa

ayrıcana unutmadan daha Zerrin hanıma anlatacak Elif ömeri,
diye bi beklentim de yok değil..
Ömer'in annesi öyle bir anlatır ki Ömer'i; Elif, Ömer'e aşık olur iyice. Gerçi o psikolojiyle neler yapacak bilmiyoruz ki. Böylece Elif, annesine Ömer'e daha iyi şekilde anlatacak.

Ömer'in annesi öyle bir anlatır ki Ömer'i; Elif, Ömer'e aşık olur iyice. Gerçi o psikolojiyle neler yapacak bilmiyoruz ki. Böylece Elif, annesine Ömer'e daha iyi şekilde anlatacak.
Hep istemistim Ömer-Elif-Elvan anne sohbet etsin..Çok güzel olmuslar ya..Daha fazlasi olmuşlar,kötü anında yanında teselli edici olmuşlar....Bayıldim,bayıldım..

Hep istemistim Ömer-Elif-Elvan anne sohbet etsin..Çok güzel olmuslar ya..Daha fazlasi olmuşlar,kötü anında yanında teselli edici olmuşlar....Bayıldim,bayıldım..
Aslında Elif, Sibel'in evine gittiğinde az buçuk sohbet etmişlerdi zaten ama şimdi daha doğru, daha samimi bir sohbet edecekler.

Gerçi ben mutlu bi sahne istemiştim ama hüzünlü sahneleri bile beni mutlu etmeye yetiyüüür...
Bu mutluluklarına Tayyar gölge düşürebilir. Sonuçta Tayyar, Ömer'in polis olduğunu öğrendi ve Ömer'e de zarar, Elif'e de zarar.

Bu mutluluklarına Tayyar gölge düşürebilir. Sonuçta Tayyar, Ömer'in polis olduğunu öğrendi ve Ömer'e de zarar, Elif'e de zarar.
Ömer'in polis olduğunu öğrenmedi,zengin birisi olmadığını öğrendi.

oyy heyecan yaptım hacılar, bol ElMerli bölüm geliyor.

Ömer'in polis olduğunu öğrenmedi,zengin birisi olmadığını öğrendi.

oyy heyecan yaptım hacılar, bol ElMerli bölüm geliyor.
Öğrenmedi ama soyadını sordu. Bu da demek oluyor, öğrenmeye yakın. O açıdan "öğrendi" diyebiliriz ama belli de olmaz.