Samimiyet, doğallık, inandırıcılık....Güzel bir bölüm bizi bekliyor bol bol Elif Ömer sahneleri olsun Tubamı izlemeye doyamıyorum
Bence Elif'in Ömerlerde kalmasından çok güzel ve samimi sahneler çıkabilir. Aşk oyununu değerlendiremeyen senaristlerimiz inşallah bu sahneleri güzelce değerlendirmişlerdir.Elif o büyük tuzağa düştü ve artık olanlar olacak. Bu olanlar Ömer'in hoşuna gitmeyecek. Bu da dizinin daha da hareketlenmesini sağlayacak. Sırlar açığa çıkmaya devam edecek. Çok iyi bir bölüm olacak.
Hatta bu güzel ve samimi sahnelerden birini, Elif'in, Ömer'in annesi ile sahnesinden görebiliriz. Çok güzel ve samimi bir sahneydi. Daha sonrasında da Ömer ile annesinin diyaloğu vardı.Bence Elif'in Ömerlerde kalmasından çok güzel ve samimi sahneler çıkabilir. Aşk oyununu değerlendiremeyen senaristlerimiz inşallah bu sahneleri güzelce değerlendirmişlerdir.
Ömerin annesinin kucağında Elif gözyaşaları içindeHatta bu güzel ve samimi sahnelerden birini, Elif'in, Ömer'in annesi ile sahnesinden görebiliriz. Çok güzel ve samimi bir sahneydi. Daha sonrasında da Ömer ile annesinin diyaloğu vardı.
Sevgili oldukları görürüz ama daha çok erken. Önce sırlar açığa çıksın, zaman geçsin, daha sonra o da olur. Şu anda sevgili rolü yaparken bile görmek iyi. Gerçekten görsek kim bilir nasıl olacak.Ömerin annesinin kucağında Elif gözyaşları içinde
Ömerin annesi can yoldaşı olmuşsunuz diyor inşallah kısa zamanda sevgili hallerinide görürüz tabi hemen olmaz daha ömer sibelin yasını tutuyor haklı olarak elif desen kızın başında binbir bela kime güvenip dostum dese hepsi ardından ayrı entrika çeviriyor.
Elifkız Elvan anadan Ömeri dinlesin... vuhuuu çok iyi olur yaaSevgili oldukları görürüz ama daha çok erken. Önce sırlar açığa çıksın, zaman geçsin, daha sonra o da olur. Şu anda sevgili rolü yaparken bile görmek iyi. Gerçekten görsek kim bilir nasıl olacak.
Ömer'in annesi öyle bir anlatır ki Ömer'i; Elif, Ömer'e aşık olur iyice. Gerçi o psikolojiyle neler yapacak bilmiyoruz ki. Böylece Elif, annesine Ömer'e daha iyi şekilde anlatacak.Elifkız Elvan anadan Ömeri dinlesin... vuhuuu çok iyi olur yaa
ayrıcana unutmadan daha Zerrin hanıma anlatacak Elif ömeri,
diye bi beklentim de yok değil..
Hep istemistim Ömer-Elif-Elvan anne sohbet etsin..Çok güzel olmuslar ya..Daha fazlasi olmuşlar,kötü anında yanında teselli edici olmuşlar....Bayıldim,bayıldım..Ömer'in annesi öyle bir anlatır ki Ömer'i; Elif, Ömer'e aşık olur iyice. Gerçi o psikolojiyle neler yapacak bilmiyoruz ki. Böylece Elif, annesine Ömer'e daha iyi şekilde anlatacak.
Aslında Elif, Sibel'in evine gittiğinde az buçuk sohbet etmişlerdi zaten ama şimdi daha doğru, daha samimi bir sohbet edecekler.Hep istemistim Ömer-Elif-Elvan anne sohbet etsin..Çok güzel olmuslar ya..Daha fazlasi olmuşlar,kötü anında yanında teselli edici olmuşlar....Bayıldim,bayıldım..
Gerçi ben mutlu bi sahne istemiştim ama hüzünlü sahneleri bile beni mutlu etmeye yetiyüüür...Aslında Elif, Sibel'in evine gittiğinde az buçuk sohbet etmişlerdi zaten ama şimdi daha doğru, daha samimi bir sohbet edecekler.
Bu mutluluklarına Tayyar gölge düşürebilir. Sonuçta Tayyar, Ömer'in polis olduğunu öğrendi ve Ömer'e de zarar, Elif'e de zarar.Gerçi ben mutlu bi sahne istemiştim ama hüzünlü sahneleri bile beni mutlu etmeye yetiyüüür...
Ömer'in polis olduğunu öğrenmedi,zengin birisi olmadığını öğrendi.Bu mutluluklarına Tayyar gölge düşürebilir. Sonuçta Tayyar, Ömer'in polis olduğunu öğrendi ve Ömer'e de zarar, Elif'e de zarar.
Öğrenmedi ama soyadını sordu. Bu da demek oluyor, öğrenmeye yakın. O açıdan "öğrendi" diyebiliriz ama belli de olmaz.Ömer'in polis olduğunu öğrenmedi,zengin birisi olmadığını öğrendi.
oyy heyecan yaptım hacılar, bol ElMerli bölüm geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?