Kara Para Aşk 6.Bölüm Fragmanı

USB deki görüntüyü sildiğini yada değiştirdiğini gösterdiler bize.O kadar kısa sürede bilgisayarı tekrar açıp bunu nasıl yaptı bunu anlamak biraz zor.

ben lisede web tasarım ünide bilgisayar programcılığı bitirdim herşeyi yapabliyorum ama şu elifin yaptığını henüz hiç yapamadım
ama ömer anladı bence elifin yanlış görüntüler getirdiğini bunu araştırıp bulucaktır gerçek görüntüleri 🙂🙂

Dediğim gibi bu arada Ömer'in göz ucuyla bile Elif'e bakmayışı Ömer'in genel davranış biçiminede uymuyor zaten.Adam görünenin ardına bakmayı bile becerebiliyorken.

Dediğim gibi bu arada Ömer'in göz ucuyla bile Elif'e bakmayışı Ömer'in genel davranış biçiminede uymuyor zaten.Adam görünenin ardına bakmayı bile becerebiliyorken.
hemen aşk yaşarsalar inan bana dizinin heyecanı kaçar butür atışmaları çok daha iyi bence ilk sezon böyle gitmeli hatta 🙂🙂

hemen aşk yaşarsalar inan bana dizinin heyecanı kaçar butür atışmaları çok daha iyi bence ilk sezon böyle gitmeli hatta 🙂🙂
Bu bölümde de güldüm ya,dizide sırf dram olmaması şahane...Özellikle bir sahneye hala gülüyorum."Bi su versene,içim yandı da Allah rızası için".

Ömer: Kaç kilosun?
Elif: Ne alakası var şimdi?
Ömer:Kaç kilosun?
Elif:50 civarı.Ya iyi tamam 53,5. N'oldu? Giderdi mi merakını?

Kadınların kilo takıntısı.
@*Dream*

2. fragman çıksa biraz ipucu çıkartırdık belki.

aga youtube kapalı sen youtubedan ekliyosun ben nasıl izlicem şimdi

müziği çok güzel beğeniyorum fragman iyi