mert uğurlu gelecek yarın 5 alıcaz. 🙄
mert uğurlu gelecek yarın 5 alıcaz. 🙄
hayırr bee brakmadım ama canlı ertuğrulu izleyip kara para aşkı yatmadan izliyorum bu bölümü henüz izlemedim forumdan çıkınca izleyip yatıcam 🙂🙂🙂
internetin keesile mi.sshayırr bee brakmadım ama canlı ertuğrulu izleyip kara para aşkı yatmadan izliyorum bu bölümü henüz izlemedim forumdan çıkınca izleyip yatıcam 🙂🙂🙂
ohhhh ortalık sana kaldı cnm istediğini yap artık
ortalık zaten bnmdiohhhh ortalık sana kaldı cnm istediğini yap artık![]()
ben burdayım nilüferi niye sevmedinAyyy super bölümdu 2 saat 31 dk falandi ama kendine hayran bıraktı ah huso ah olduremezsin elifi be cancağızim çünkü fanlar Ay yapımin kafa göz tekme tokat girerler binayi yakarlar senaristleri linc ederler seni sokakta gördüklerinde ayy bizom elifimizo bono nasol yaporson al sano bi tokat diyen kızlarla karsilasirsin seni linc ederler Üzgünüm be huso naparsin işte olduremiyin sende baskalarini öldür misal niluferi (cok mutlu olurum 😉 )
@Çiğdem- @vadikızı @*Dream* @Billy Kane @xemrexxx (hadi izliyin itiraf et 😉 )
Nerdesiniz heyyo kpacilar .ss
#direnkpa
#direnkpa
Hic sevmiyidim zati .ssben burdayım nilüferi niye sevmedin
yok yok girmez onun derdi başka fatihinde karısı zatenHic sevmiyidim zati .ss
Mertle demetin arasina girmez inşallah .ss .ss
[emoji8] [emoji8] [emoji8] Demet[emoji7] [emoji7] [emoji7] mert[emoji8] [emoji8] [emoji8]
Yok lo ne vurmasiyok yok girmez onun derdi başka fatihinde karısı zaten
merti arkadaşı olarak görüyordu nilüfer birşey olmaz
bende mert demet ikilisini seviyorum
hadi yorum alım sence hüseyin elife ne yapacak vurucakmı
korkut ölmezYok lo ne vurmasi
Vurursa fanfiniler seti basar
Elifi alır omere götürür tabi omere bişi olmazsa
Derdi baska ama metinden ayrilmaz inşallah sonra Merte kayar .ss
Zati ilk bolumler mertide sevmezdjm son 3 - 4 bolumdur demet sayesinde seviyorum
Ah senaristler ve ay yapım bu cifti bi genclik dizisine basrol yapacaktin ask yeniden gibi olurdu
Kiz eğer elifi vurursa huso dizi hareketlenir ama olmaz heralde
Olursa iyi olur ama elif ölmez
Haha aklıma korkut olmez geldi![]()
İnşallah kız eğer ayrilirsa kızı yillar sonra bile sokakta gorsem saçına yapışırim .ss .sskorkut ölmez
bende birşey yapmaz diyorum ama bakalım
metinden ayrılmaz nilüfer
İnşallah kız eğer ayrilirsa kızı yillar sonra bile sokakta gorsem saçına yapışırim .ss .ss
Ne var kız boyle baya ünlü var misal karadayidaki belgin , o hayat benimdeki efsun , paramparçadaki hazal , medcezirdeki orkun kara ekmekteki pervin hepsi bad person bunlarin hepsi .ssallah seni ne yapmasın
offff bana hazal deme sinir oluyorum nasıl kızdır o yaaNe var kız boyle baya ünlü var misal karadayidaki belgin , o hayat benimdeki efsun , paramparçadaki hazal , medcezirdeki orkun kara ekmekteki pervin hepsi bad person bunlarin hepsi .ss
Hepsini kapatcan bi yere bi güzel ateşe vericen kapattığın yeri .ss
Aynen .ss beter olsun .ssoffff bana hazal deme sinir oluyorum nasıl kızdır o yaa![]()
aynen ne işin var git gülserenin yanına allah allahAynen .ss beter olsun .ss
Neymis efendim evdekiler onu sevmiyomus kızım madem sevilmek istiyin o zaman gülserene git .ss zati babasi da hatta hatta gulserende onu sevmemeye başladi herkes doğru yolu buldu iste bu hazal geleceğin niluferi .ss
Iste yani niluferde boyle .ssaynen ne işin var git gülserenin yanına allah allah
Iste yani niluferde boyle .ss
İkisininde kokune kibrit suyu [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]