Kara Para Aşk 35. Bölüm Yorumları

Ayyy super bölümdu 2 saat 31 dk falandi ama kendine hayran bıraktı ah huso ah olduremezsin elifi be cancağızim çünkü fanlar Ay yapımin kafa göz tekme tokat girerler binayi yakarlar senaristleri linc ederler seni sokakta gördüklerinde ayy bizom elifimizo bono nasol yaporson al sano bi tokat diyen kızlarla karsilasirsin seni linc ederler Üzgünüm be huso naparsin işte olduremiyin sende baskalarini öldür misal niluferi (cok mutlu olurum 😉 )
@Çiğdem- @vadikızı @*Dream* @Billy Kane @xemrexxx (hadi izliyin itiraf et 😉 )
Nerdesiniz heyyo kpacilar .ss
#direnkpa
#direnkpa
AYRICA SENARISTLER SONUNDA IDEAL CIFTI BULDULAR KESKE BASROLDE Demet ve Mert olaydi ve dizi genclik dizisi olsaydi simdi 10 aliyo olurduk :love1:

Ayyy super bölümdu 2 saat 31 dk falandi ama kendine hayran bıraktı ah huso ah olduremezsin elifi be cancağızim çünkü fanlar Ay yapımin kafa göz tekme tokat girerler binayi yakarlar senaristleri linc ederler seni sokakta gördüklerinde ayy bizom elifimizo bono nasol yaporson al sano bi tokat diyen kızlarla karsilasirsin seni linc ederler Üzgünüm be huso naparsin işte olduremiyin sende baskalarini öldür misal niluferi (cok mutlu olurum 😉 )
@Çiğdem- @vadikızı @*Dream* @Billy Kane @xemrexxx (hadi izliyin itiraf et 😉 )
Nerdesiniz heyyo kpacilar .ss
#direnkpa
#direnkpa
ben burdayım nilüferi niye sevmedin

Hic sevmiyidim zati .ss
Mertle demetin arasina girmez inşallah .ss .ss
[emoji8] [emoji8] [emoji8] Demet[emoji7] [emoji7] [emoji7] mert[emoji8] [emoji8] [emoji8]
yok yok girmez onun derdi başka fatihinde karısı zaten
merti arkadaşı olarak görüyordu nilüfer birşey olmaz

bende mert demet ikilisini seviyorum
hadi yorum alım sence hüseyin elife ne yapacak vurucakmı

yok yok girmez onun derdi başka fatihinde karısı zaten
merti arkadaşı olarak görüyordu nilüfer birşey olmaz

bende mert demet ikilisini seviyorum
hadi yorum alım sence hüseyin elife ne yapacak vurucakmı
Yok lo ne vurmasi :F
Vurursa fanfiniler seti basar :)
Elifi alır omere götürür tabi omere bişi olmazsa :)
Derdi baska ama metinden ayrilmaz inşallah sonra Merte kayar .ss
Zati ilk bolumler mertide sevmezdjm son 3 - 4 bolumdur demet sayesinde seviyorum :)
Ah senaristler ve ay yapım bu cifti bi genclik dizisine basrol yapacaktin ask yeniden gibi olurdu :(

Kiz eğer elifi vurursa huso dizi hareketlenir ama olmaz heralde :)
Olursa iyi olur ama elif ölmez :)
Haha aklıma korkut olmez geldi :F

Yok lo ne vurmasi :F
Vurursa fanfiniler seti basar :)
Elifi alır omere götürür tabi omere bişi olmazsa :)
Derdi baska ama metinden ayrilmaz inşallah sonra Merte kayar .ss
Zati ilk bolumler mertide sevmezdjm son 3 - 4 bolumdur demet sayesinde seviyorum :)
Ah senaristler ve ay yapım bu cifti bi genclik dizisine basrol yapacaktin ask yeniden gibi olurdu :(

Kiz eğer elifi vurursa huso dizi hareketlenir ama olmaz heralde :)
Olursa iyi olur ama elif ölmez :)
Haha aklıma korkut olmez geldi :F
korkut ölmez:F:F

bende birşey yapmaz diyorum ama bakalım
metinden ayrılmaz nilüfer

:F:F:Fallah seni ne yapmasın
Ne var kız boyle baya ünlü var misal karadayidaki belgin , o hayat benimdeki efsun , paramparçadaki hazal , medcezirdeki orkun kara ekmekteki pervin hepsi bad person bunlarin hepsi .ss
Hepsini kapatcan bi yere bi güzel ateşe vericen kapattığın yeri .ss

Ne var kız boyle baya ünlü var misal karadayidaki belgin , o hayat benimdeki efsun , paramparçadaki hazal , medcezirdeki orkun kara ekmekteki pervin hepsi bad person bunlarin hepsi .ss
Hepsini kapatcan bi yere bi güzel ateşe vericen kapattığın yeri .ss
offff bana hazal deme sinir oluyorum nasıl kızdır o yaa:bağır:

offff bana hazal deme sinir oluyorum nasıl kızdır o yaa:bağır:
Aynen .ss beter olsun .ss
Neymis efendim evdekiler onu sevmiyomus kızım madem sevilmek istiyin o zaman gülserene git .ss zati babasi da hatta hatta gulserende onu sevmemeye başladi herkes doğru yolu buldu iste bu hazal geleceğin niluferi .ss

Aynen .ss beter olsun .ss
Neymis efendim evdekiler onu sevmiyomus kızım madem sevilmek istiyin o zaman gülserene git .ss zati babasi da hatta hatta gulserende onu sevmemeye başladi herkes doğru yolu buldu iste bu hazal geleceğin niluferi .ss
aynen ne işin var git gülserenin yanına allah allah

Forum İstatistikleri

Konular
176,213
Üyeler
8,561
Son Üye
Tekin777