ATV'nin Ay Yapım imzalı, başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in yer aldığı Kara Para Aşk dizisi hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz.
Kara Para Aşk 20.00'de ATV'de!
Son düzenleme:
hala etkisindeyim inanılmaz bölümdü ya.bölüm süperdi bayıldım hüseyin çıktı yine ortaya elife birşey
yapmadan umarum ömer bulur onu
aynen öyle sana birşey sorcam sence ömer değiştimihala etkisindeyim inanılmaz bölümdü ya.
hangi konuda?aynen öyle sana birşey sorcam sence ömer değiştimi
bölümün etkisinden çıkmamışlardır.Diziyi izleyen pek kalmadı sanırım ))
elife karşı tutumu konusunda sence ömerin içinde hala ipeğe karşı birşeyhangi konuda?![]()
öyle bir izlenim olmadı bende ömer adamın dibidir yapmazda öyle birşey.elife karşı tutumu konusunda sence ömerin içinde hala ipeğe karşı birşey
varmı
ya dizifilm forumdakilerle kara para aşkı izleyenler bu konudaöyle bir izlenim olmadı bende ömer adamın dibidir yapmazda öyle birşey.sen nerden çıkardın ki?
![]()
ne alaka yav ipek'in çocuğunu kurtardı diye mi hisleri değişecek. abartmışlar hemen.ya dizifilm forumdakilerle kara para aşkı izleyenler bu konuda
tartıştık hatta cezalım 10 gün süreyle ban verdiler bana
ordakiler ömerin değiştiğini düşünüyorlar bende değişmedi dedim
burda sizlerede sorum dedim ne düşünüyosunuz diye
@Çiğdem- bile bırakmışbölümün etkisinden çıkmamışlardır.![]()
aynen yok ömerin içinde ipeğe karşı bitmemiş birşeyler varmışne alaka yav ipek'in çocuğunu kurtardı diye mi hisleri değişecek. abartmışlar hemen.