oh oh ne güzel yapiyimİnşallah inşallah ben gittim ortalık @xemrexxx kot kafasına kaldı twitterdaki fanfinileri bilem catlatiyi .ss
oh oh ne güzel yapiyimİnşallah inşallah ben gittim ortalık @xemrexxx kot kafasına kaldı twitterdaki fanfinileri bilem catlatiyi .ss
dimi dimi kıskanç Ömer bir başka oluyorAyy hele o Ömer'in Elif'i, Levent ile görme sahnesi ve Ömer'in oyunculuğu o neydi abi öyle.![]()
Hele o Elif'in Ömer'le arasındaki bağı koparmak için konuştukları sahne vardı ya orada ağzım açık izledim resmen. O ne duygusallıktır Tuba ne güzel rol kesmiş orada.dimi dimi kıskanç Ömer bir başka oluyor![]()
Iyi halt yiyin neresi guzel snn yüzünden ffyi sevmiyi adamlar .ssoh oh ne güzel yapiyim![]()
sevmesin fan kafalar uzak dursunlar her gün 100 kere oy kullanıp şişirdikleri anketlerle en iyiyi seçtiklerini sansınlarIyi halt yiyin neresi guzel snn yüzünden ffyi sevmiyi adamlar .ss
cnm kara para aşk yayındanmı kalkıcak diyenlere yada gelecek sezon varmı diyenlereDiziye yorumlar fena yalnız hiç kimse bu bolumleri begenmiyor hatta hatta @Çiğdem- in ikizlerinden olan bi kız bilem begenmemis yani siz düşünün böyle giderse bitebilir dizi![]()
![]()
Bende biliyim onucnm kara para aşk yayındanmı kalkıcak diyenelre yada geleceks ezon varmı diyenlere
söyliyim kara apra aşk bu sezonu tamamlayacak orası kesin
ve gelecek sezon olma ihtimali yok orasıda kesin
kısaca kara para aşk bu sezon final yapıcak 🙂🙂🙂
Sus bakiyim sen Ozan bu forumu sn herkesi forumdan kaçır diyemi kurdusevmesin fan kafalar uzak dursunlar her gün 100 kere oy kullanıp şişirdikleri anketlerle en iyiyi seçtiklerini sansınlar![]()
Tuba'nın da Engin'in de oyunculuğuna kurban ol senHele o Elif'in Ömer'le arasındaki bağı koparmak için konuştukları sahne vardı ya orada ağzım açık izledim resmen. O ne duygusallıktır Tuba ne güzel rol kesmiş orada.![]()
Bir şey demedik canım senin Tubansa benim de Tubam o. Kalite akıyor o gözlerinden uyyy kurban olurum ona ben.Tuba'nın da Engin'in de oyunculuğuna kurban ol sen![]()
😱 hazala ihanet ettin demekBir şey demedik canım senin Tubansa benim de Tubam o. Kalite akıyor o gözlerinden uyyy kurban olurum ona ben.![]()
Tuba varken Hazal kimmiş.😱 hazala ihanet ettin demek![]()
Ol zatenBir şey demedik canım senin Tubansa benim de Tubam o. Kalite akıyor o gözlerinden uyyy kurban olurum ona ben.![]()
Tatilde iken izledinmi bari.