Kara Para Aşk 31. Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
1420645699533.jpg

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerinde yer aldığı Ay Yapım imzalı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!

Çok özledim dizimi bir daha böyle ara filan olmasın :D
Fragmanlar,fotoğraflar ve özete göre heyecanlı ve olaylı bir bölüm bizi bekler :)
Bölüm etiketi de #eskiaşk olmuş

Diziye yorumlar fena yalnız hiç kimse bu bolumleri begenmiyor hatta hatta @Çiğdem- in ikizlerinden olan bi kız bilem begenmemis yani siz düşünün böyle giderse bitebilir dizi :T: :(

Diziye yorumlar fena yalnız hiç kimse bu bolumleri begenmiyor hatta hatta @Çiğdem- in ikizlerinden olan bi kız bilem begenmemis yani siz düşünün böyle giderse bitebilir dizi :T: :(
Geçen hafta Sultanahmette'ki seti arap turistler ziyaret etmiş ve ekip dizinin Haziran ayına kadar devam edeceğini söylemiş :)
Evet son haftalarda senaryo baya bir sallantı yaşadı ama 30.bölüm de toparlanma sinyali verdi bu akşam ki bölümünde iyi olacağını düşünüyorum

Geçen hafta Sultanahmette'ki seti arap turistler ziyaret etmiş ve ekip dizinin Haziran ayına kadar devam edeceğini söylemiş :)
Evet son haftalarda senaryo baya bir sallantı yaşadı ama 30.bölüm de toparlanma sinyali verdi bu akşam ki bölümünde iyi olacağını düşünüyorum
İnşallah iyi olur ama o Ipek karakterine hiç gerek yoktu :(

Bence vardı Elif&Ömer hep mutlu mesut gidemezdi bir aksiyon şarttı :) tabi dozunu iyi ayarlamaları şart
Bn mutlu mesut olsunlar demiyim ama 2. Kadına gerek yoktu tayyar alsin ömerle elifi labirente falan koysun o zaman reytingler Coşar :Z