Geçen hafta Sultanahmette'ki seti arap turistler ziyaret etmiş ve ekip dizinin Haziran ayına kadar devam edeceğini söylemişDiziye yorumlar fena yalnız hiç kimse bu bolumleri begenmiyor hatta hatta @Çiğdem- in ikizlerinden olan bi kız bilem begenmemis yani siz düşünün böyle giderse bitebilir dizi![]()
![]()
İnşallah iyi olur ama o Ipek karakterine hiç gerek yoktuGeçen hafta Sultanahmette'ki seti arap turistler ziyaret etmiş ve ekip dizinin Haziran ayına kadar devam edeceğini söylemiş
Evet son haftalarda senaryo baya bir sallantı yaşadı ama 30.bölüm de toparlanma sinyali verdi bu akşam ki bölümünde iyi olacağını düşünüyorum
3 reytinglik dizi biterse kimse fark etmez bile)))Diziye yorumlar fena yalnız hiç kimse bu bolumleri begenmiyor hatta hatta @Çiğdem- in ikizlerinden olan bi kız bilem begenmemis yani siz düşünün böyle giderse bitebilir dizi![]()
![]()
Bence vardı Elif&Ömer hep mutlu mesut gidemezdi bir aksiyon şarttıİnşallah iyi olur ama o Ipek karakterine hiç gerek yoktu![]()
Bn mutlu mesut olsunlar demiyim ama 2. Kadına gerek yoktu tayyar alsin ömerle elifi labirente falan koysun o zaman reytingler CoşarBence vardı Elif&Ömer hep mutlu mesut gidemezdi bir aksiyon şarttıtabi dozunu iyi ayarlamaları şart
2.kadın her zaman kullanılan bir yöntem senaristler de klasiği bozmak istememişlerBn mutlu mesut olsunlar demiyim ama 2. Kadına gerek yoktu tayyar alsin ömerle elifi labirente falan koysun o zaman reytingler Coşar![]()
Iste bozaylardi eyidi bu kadın geldi reytingler dahada düştü2.kadın her zaman kullanılan bir yöntem senaristler de klasiği bozmak istememişler![]()
Dizi senin forumdan ayrılığından beri düştü. Geldiğine göre toparlayacağız inşallah.Iste bozaylardi eyidi bu kadın geldi reytingler dahada düştü![]()
Bu hafta bomba bir bölüm olacak gerçekten.
İnşallah inşallah ben gittim ortalık @xemrexxx kot kafasına kaldı twitterdaki fanfinileri bilem catlatiyi .ssDizi senin forumdan ayrılığından beri düştü. Geldiğine göre toparlayacağız inşallah.![]()
Hoşbulduk canımcım
Ayy hele o Ömer'in Elif'i, Levent ile görme sahnesi ve Ömer'in oyunculuğu o neydi abi öyle.Hoşbulduk, 2 haftadır gözümüzde tüttü özelden @denizz19 ile en güzel sahnelerini izleyip durduk.![]()
Durumunuz benden betermiş de haberim yokmuşHoşbulduk, 2 haftadır gözümüzde tüttü özelden @denizz19 ile en güzel sahnelerini izleyip durduk.![]()