ortalık yangın yeri twitter'daBiz kendi aramızda bölünmüşüz daha reytingler niye düşmesin. Twitter'da Tuba'cılar-Engin'cilere, Engin'ciler-Tuba'cılara sallıyor.@*Dream* @-potterhead-
dizi tutmayınca klasik fankafa durumları işşteBiz kendi aramızda bölünmüşüz daha reytingler niye düşmesin. Twitter'da Tuba'cılar-Engin'cilere, Engin'ciler-Tuba'cılara sallıyor.@*Dream* @-potterhead-
@FurkanTB Tuba tagı açmıştı adamı yerden yere vurdu Engin'ciler.ortalık yangın yeri twitter'dagenelleme yapılmasın Tubacılardan Murat Yıldırım'a tutuklu kalanlarla Engincilerin bir kısmı birbirini çekemiyor sadece onun dışında millet sadece Engin&Tuba uyumu için diziyi izliyor
![]()
Dizi tutmadı o yüzden 3.sezonda da devam edecek haberleri dolaşıyor ortada dimi?dizi tutmayınca klasik fankafa durumları işştekıvançcılar farahçılar da öyleydi
![]()
ay yapımın iteklemesi işte@FurkanTB Tuba tagı açmıştı adamı yerden yere vurdu Engin'ciler.
Dizi tutmadı o yüzden 3.sezonda da devam edecek haberleri dolaşıyor ortada dimi?![]()
atv'de olsa daha çok izlenirdi bkz. Çemberimde Gül Oya, Ihlamurlar Altında ve Asi.ay yapımın iteklemesi işte1 reyting alan son dizisini 25 bölüm devam ettirmiş yapım şirketi
ayrıca kanal d de olsa şimdiye çoktan bitmişti dua et bence![]()
Engin'cilerden sana da tepki oluyor mu? Ben korkuma Tuba yazamıyorum.dizi tutmayınca klasik fankafa durumları işştekıvançcılar farahçılar da öyleydi
Farah-Kıvanç'ta öyle bir şey olmadı![]()
ilk kelime kanal d olacka galibaatv'de olsa daha çok izlenirdi bkz. Çemberimde Gül Oya, Ihlamurlar Altında ve Asi.Dizi ilk başladığında da gerekli önemi göstermedi kanal 2 hafta maçlardan dolayı yayınlanmadığını hatırlıyoruz. Millet yayından mı kalktı diye soruyordu.
anti farah sayfalarına çok gülmüştümdizi tutmayınca klasik fankafa durumları işştekıvançcılar farahçılar da öyleydi
Farah-Kıvanç'ta öyle bir şey olmadı![]()
@*Dream* de varmı bize küfredenlerin arasında acaba?Engin'cilerden sana da tepki oluyor mu? Ben korkuma Tuba yazamıyorum.
1 yıldır ağzımı açmıyordum geçen 3 saat boyunca saydırdım. Ama sonuçları güzel oldu![]()
öykücü derkenilk kelime kanal d olacka galibadediğin şyin dayanağı yok
1.si artık eski sistemde değiliz, isimler önemsiz öyle bir şey olsa fgsn den gelen enginin kpası coşmalıydı
2.si kanal d eski kanal d değil en iyi dizisi 4 alıyor yeni başlayanlardan
3.sü kaderimin yazıldığı gün de maçlardan dolayı ara verdi ama çok iyi gidiyior
anti farah sayfalarına çok gülmüştüm
Tam senin seviyene göre, şaşırmadım pis melunO sayfaların sahibi genelde Öykücü yalnız
![]()
bizim forumdan furkanın twitterını takip ediyorum çok atarlanıyor arada@*Dream* de varmı bize küfredenlerin arasında acaba?
Gerçi Rüya hanımefendidir yapmaz öyle şeyler dicem de vazgeçtim.Önceki mesajlarına denk geldim de Fenerbahçe'yi kim eleştirdiyse önüne gelene saydırmış.
![]()
Aynen.bizim forumdan furkanın twitterını takip ediyorum çok atarlanıyor arada![]()
çok beklediler yeni dizisini öykünün seçimi zaten hayal kırıklığı oldu onlar içinAynen.Şimdi de Öykü Karayel'ciler başladı.
![]()