Kara Para Aşk 29. Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
B5EBnw4CUAAVFjn.jpg:large

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrollerinde yer aldığı Ay Yapım imzalı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!

Biz kendi aramızda bölünmüşüz daha reytingler niye düşmesin. Twitter'da Tuba'cılar-Engin'cilere, Engin'ciler-Tuba'cılara sallıyor. :) @*Dream* @-potterhead-
ortalık yangın yeri twitter'da :A genelleme yapılmasın Tubacılardan Murat Yıldırım'a tutuklu kalanlarla Engincilerin bir kısmı birbirini çekemiyor sadece onun dışında millet sadece Engin&Tuba uyumu için diziyi izliyor :)

ortalık yangın yeri twitter'da :A genelleme yapılmasın Tubacılardan Murat Yıldırım'a tutuklu kalanlarla Engincilerin bir kısmı birbirini çekemiyor sadece onun dışında millet sadece Engin&Tuba uyumu için diziyi izliyor :)
@FurkanTB Tuba tagı açmıştı adamı yerden yere vurdu Engin'ciler. :A

dizi tutmayınca klasik fankafa durumları işşte:A kıvançcılar farahçılar da öyleydi:A
Dizi tutmadı o yüzden 3.sezonda da devam edecek haberleri dolaşıyor ortada dimi? :)

@FurkanTB Tuba tagı açmıştı adamı yerden yere vurdu Engin'ciler. :A

Dizi tutmadı o yüzden 3.sezonda da devam edecek haberleri dolaşıyor ortada dimi? :)
ay yapımın iteklemesi işte :A 1 reyting alan son dizisini 25 bölüm devam ettirmiş yapım şirketi
ayrıca kanal d de olsa şimdiye çoktan bitmişti dua et bence:A

ay yapımın iteklemesi işte :A 1 reyting alan son dizisini 25 bölüm devam ettirmiş yapım şirketi
ayrıca kanal d de olsa şimdiye çoktan bitmişti dua et bence:A
atv'de olsa daha çok izlenirdi bkz. Çemberimde Gül Oya, Ihlamurlar Altında ve Asi. :) Dizi ilk başladığında da gerekli önemi göstermedi kanal 2 hafta maçlardan dolayı yayınlanmadığını hatırlıyoruz. Millet yayından mı kalktı diye soruyordu.

dizi tutmayınca klasik fankafa durumları işşte:A kıvançcılar farahçılar da öyleydi:A
Farah-Kıvanç'ta öyle bir şey olmadı :A

Engin'cilerden sana da tepki oluyor mu? Ben korkuma Tuba yazamıyorum. :)
1 yıldır ağzımı açmıyordum geçen 3 saat boyunca saydırdım. Ama sonuçları güzel oldu :)

atv'de olsa daha çok izlenirdi bkz. Çemberimde Gül Oya, Ihlamurlar Altında ve Asi. :) Dizi ilk başladığında da gerekli önemi göstermedi kanal 2 hafta maçlardan dolayı yayınlanmadığını hatırlıyoruz. Millet yayından mı kalktı diye soruyordu.
ilk kelime kanal d olacka galiba:X dediğin şyin dayanağı yok

1.si artık eski sistemde değiliz, isimler önemsiz öyle bir şey olsa fgsn den gelen enginin kpası coşmalıydı
2.si kanal d eski kanal d değil en iyi dizisi 4 alıyor yeni başlayanlardan
3.sü kaderimin yazıldığı gün de maçlardan dolayı ara verdi ama çok iyi gidiyior

Farah-Kıvanç'ta öyle bir şey olmadı :A
anti farah sayfalarına çok gülmüştüm:A

1.si artık eski sistemde değiliz, isimler önemsiz öyle bir şey olsa fgsn den gelen enginin kpası coşmalıydı

Tam senin seviyene göre, şaşırmadım pis melun :A O sayfaların sahibi genelde Öykücü yalnız :A

Engin'cilerden sana da tepki oluyor mu? Ben korkuma Tuba yazamıyorum. :)
1 yıldır ağzımı açmıyordum geçen 3 saat boyunca saydırdım. Ama sonuçları güzel oldu :)
@*Dream* de varmı bize küfredenlerin arasında acaba? :A

Gerçi Rüya hanımefendidir yapmaz öyle şeyler dicem de vazgeçtim. :A Önceki mesajlarına denk geldim de Fenerbahçe'yi kim eleştirdiyse önüne gelene saydırmış. :)

Tam senin seviyene göre, şaşırmadım pis melun :A O sayfaların sahibi genelde Öykücü yalnız :A
öykücü derken(b)

Gerçi Rüya hanımefendidir yapmaz öyle şeyler dicem de vazgeçtim. :A Önceki mesajlarına denk geldim de Fenerbahçe'yi kim eleştirdiyse önüne gelene saydırmış. :)
İnsanın sabrı taşınca herşey olur :X

bizim forumdan furkanın twitterını takip ediyorum çok atarlanıyor arada:A