Kara Para Aşk 25. Bölüm Yorumları

Tayyar ne çabuk iyileşti? İşi gücü üç kağıt. :)

reyting onlarda olabilir :))) tuba ile enginde olmadığını gördük kaç bölüm dizinin yarısından fazlası onları gösterdiler dizi 6 yı göremedi:X metin yakalanınca arttı az da olsa
Sen neyin ne kadar gösterildiğini nerden biliyon :F Resmen izliyor bi de izlemiyorum diyor yaa :F:F

offfffff çok sıkıcı bir bölümdü bölüm boyunca aslı ve tubayı görmekten baygınlık geçiricektim
ayy iyiki tubaya ağlamadı diye tepki gösterildi şimdi her bölüm sadece tubanın ağlamasıyla geçer artık aslı ve elif sahnelerinden bıkkınlık geldi
ayrıca tayyar metin sahneleride aşırı bayıştıcıydı tayyarın yalan konustuğunu zaten biliyoruz metin tayyar sahneleride oyüzden baygınlık getirdi :ppp::ppp::ppp:

Nasıl Elif tutuklanıyor ya. Tayyar, Elif'i kara para olayından yakalatıyorsa o zaman kendi bacağına sıkmış olmuyor mu?

Artık Ömer'i kimse tutamaz.

offfffff çok sıkıcı bir bölümdü bölüm boyunca aslı ve tubayı görmekten baygınlık geçiricektim
ayy iyiki tubaya ağlamadı diye tepki gösterildi şimdi her bölüm sadece tubanın ağlamasıyla geçer artık aslı ve elif sahnelerinden bıkkınlık geldi
ayrıca tayyar metin sahneleride aşırı bayıştıcıydı tayyarın yalan konustuğunu zaten biliyoruz metin tayyar sahneleride oyüzden baygınlık getirdi :ppp::ppp::ppp:
ağlayabildi mi bari :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,178
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb