Hatırladınız mı Hürrem nikahsız olmaz Sülüman dedi kapıyı yüzüne kapadı.Karadayimi gordum)
Nikahsiz olmaz muhabbeti Karadayidada vardi..Hatirliyormusunuz Kostasin evinde nikahsiz olmaz dediler ama oldu gerci ondan once 2 kez beraber olmustular))
hürremin adını kaliteli konularda kullanalımHatırladınız mı Hürrem nikahsız olmaz Sülüman dedi kapıyı yüzüne kapadı.@xemrexxx
de get.hürremin adını kaliteli konularda kullanalım))
reyting onlarda olabilirde get.Metin-Tayyar sahneleri çoğalınca bir durgunlaştı sanki. Yarın yine 6 alamayız.
![]()
Sen neyin ne kadar gösterildiğini nerden biliyonreyting onlarda olabilir)) tuba ile enginde olmadığını gördük kaç bölüm dizinin yarısından fazlası onları gösterdiler dizi 6 yı göremedi
metin yakalanınca arttı az da olsa
yorumlardan anlaılıyor panpa uyumsuzluğu göstere göstere gittikleri için düşük alıyor diyollaSen neyin ne kadar gösterildiğini nerden biliyonResmen izliyor bi de izlemiyorum diyor yaa
![]()
gençlerimizin terbiyesini boziyilerElif ve Ömer Lip-o-suction yapıyor.![]()
Heeeeep diyollayorumlardan anlaılıyor panpa uyumsuzluğu göstere göstere gittikleri için düşük alıyor diyollaneyse efsane çift konuma bak
![]()
doğruları demek huyumdurHeeeeep diyollaAcaba diyoların arasında sen de varmısın??
Niye sordum ki dimi
![]()
gençlerimizin terbiyesini boziyiler![]()
Hüseyin kimi almaya geldi acaba.Heeeeep diyollaAcaba diyoların arasında sen de varmısın??
Niye sordum ki dimi
![]()
Aha Elif'e döndü olayHüseyin kimi almaya geldi acaba.![]()
benziyor mu ne demek aynısıee yetti bu kesik kesik öpüşmeler ya karadayıya varda#KaraParaAsk yok mu? Bu çifte sdandart niye?
Kara Para Aşk, Karadayı'ya mı benizyordu?@xemrexxx
ağlayabildi mi bariofffffff çok sıkıcı bir bölümdü bölüm boyunca aslı ve tubayı görmekten baygınlık geçiricektim
ayy iyiki tubaya ağlamadı diye tepki gösterildi şimdi her bölüm sadece tubanın ağlamasıyla geçer artık aslı ve elif sahnelerinden bıkkınlık geldi
ayrıca tayyar metin sahneleride aşırı bayıştıcıydı tayyarın yalan konustuğunu zaten biliyoruz metin tayyar sahneleride oyüzden baygınlık getirdi![]()
Ağlamaz eleştirisiniz, ağlar yine eleştirisiniz samimiyet nerde?ağlayabildi mi bari![]()