Kara Para Aşk 20.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olabilir Metin'in tek derdi Tayyar'ı hapishaneye tıktırmak ve ondan intikamını almak tabi Tayyar kolay kolay açık vermez sona doğru çeker cezasını ancak :)

O böcek olayı atlandı ama Nilüfer Elif'e inanmıyordu yalan söylediğini düşünüyordu.Elif'in haklı olduğunu aşık olduğu adamdan da duyunca o kadar şaşırdı :) orda bir hata yok
Metin kendince delikanlı bir tip Tayyar'ı polise ihbar etmez. Gerekirse vurur intikamını kendisi alır. :)

Metin kendince delikanlı bir tip Tayyar'ı polise ihbar etmez. Gerekirse vurur intikamını kendisi alır. :)
Metin Ömer'in polis olduğunu öğrendi sustu sakladı aynı şekilde Elif-Ömer'in operasyon hazırlığını öğrendi yine sustu ayrıca delikanlılık ve Metin komik oldu :A

Metin Ömer'in polis olduğunu öğrendi sustu sakladı aynı şekilde Elif-Ömer'in operasyon hazırlığını öğrendi yine sustu ayrıca delikanlılık ve Metin komik oldu :A
Kendince delikanlı tip yazdım, bana göre değil. :) Delikanlı adam ne olursa olsun sevgilisinin görüntülerini kayıt altına almazdı. Ben baştan beri Metin&Nilü ikisini sevemedim zaten. Bahar&Levent'i de sevmem. Benim için varsa yoksa Elif&Ömer.:)

elif nuluferi görüyor bence 2.fragmanın son sahnesinde 🙂🙂🙂
nulufer o ses olayından sonra romaya gidiyor hem elifi korumak hemde emtine hesap sormak için sons ahende nuluferi metinle beraber görüyor bence elif ben nuluferinde oraya gitmesini kesinlikle bekliyorum 🙂🙂🙂

Elif&Ömer tamda izlemek istediğim gibiler bu bölüm çok güzel olacak