Kara Para Aşk 20.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
Kara Para Aşk 20.Bölüm 1.Fragmanı

Kara Para Aşk 20.Bölüm 2.Fragmanı

Kara Para Aşk 20.Bölüm 3.Fragmanı

Kara Para Aşk 20.Bölüm İnternet Özel Frgamanı

Son düzenleme:
reytinng düşmesine önlem roma olacak gibi :X en azından aşk çeşmesi ab yi kurtarır :X

Geçen sezon Roma'ya gittikleri bölüm oranlarını arttırmıştı yine yükseliş yaşayacaktır dizi. :)

Bahar'ın kıskançlığı işe yarayacak iyi oldu Sami'nin notunu vermesi... Ömer Roma'ya gider gidecek. En az 2 bölümlük Roma sahneleri isterim ben. :)

Bu hafta 3 fragman ayrıca da internet özel fragmanı bekliyorum :D Roma çekimleri dün başlamış en erken cuma en geç pazar 2.Roma sahnelerinden oluşan bir fragman bekliyorum bu fragman hiç kesmedi :D

Bu bölüm yükselcek büyük ihtimal heycanlı bir bölüm olucak gibi

Super fragman bakalim neler olcak Romada :bhr:

Elif'in gördüğü şey ne acaba? Umarım bol Elif ve Ömer'li bölüm olur. :)

Elif'in gördüğü şey ne acaba? Umarım bol Elif ve Ömer'li bölüm olur. :)
Tayyar'ı görmüş olabilir mi? Sonuçta Metin'in Ömer ve Elif'in operasyon planlarından haberi vardı ve oda bir plan yapmıştı :) Elif&Ömer'in sarıldığı sahne çok güzel olmuş sonunda çiftimizi bir arada izleyebileceğiz :)

Tayyar'ı görmüş olabilir mi? Sonuçta Metin'in Ömer ve Elif'in operasyon planlarından haberi vardı ve oda bir plan yapmıştı :) Elif&Ömer'in sarıldığı sahne çok güzel olmuş sonunda çiftimizi bir arada izleyebileceğiz :)
Elif baya şaşırmış ve endişeli gözüküyor. Sarılmaları çok hoş.. Elif Ömer'e sığınır gibi. :) Operasyonsa Metin yakalansa bile asla Tayyar'ı ifşa etmez.

Elif baya şaşırmış ve endişeli gözüküyor. Sarılmaları çok hoş.. Elif Ömer'e sığınır gibi. :) Operasyonsa Metin yakalansa bile asla Tayyar'ı ifşa etmez.
Metin'de yakalanmaz bence twitter'da okudum bu yorumu mantıklı geldi

Fragmanda Elif Samiyle Metin'i görebilir bence Metin,Tayyar dan intikam almak için polislerle çalışıyor yoksa Tayyara anlatırdı herseyi

Fragmanda Elif Samiyle Metin'i görebilir bence Metin,Tayyar dan intikam almak için polislerle çalışıyor yoksa Tayyara anlatırdı herseyi
Boylesi büyük ihtimalle olabilir 😱 Cok iyi bi yorum olmuş :)
Dizi insallah yukselcek :)

Metin polislerlemi çalışıyor? Senaristler kolay kolay harcamazlar Tayyar'ı. :X

Senaristler ne yaptiklarini bilmiyolarki zaten o böcek olayi unutuldu sonra nilufer sanki metinin elifi tehtit ettigini bilmiyomus gibi şaşırdı ağladı falan halbuki oda bu işin icinde senaristler her seyi unutuyorlar :(

Olabilir Metin'in tek derdi Tayyar'ı hapishaneye tıktırmak ve ondan intikamını almak tabi Tayyar kolay kolay açık vermez sona doğru çeker cezasını ancak :)

Senaristler ne yaptiklarini bilmiyolarki zaten o böcek olayi unutuldu sonra nilufer sanki metinin elifi tehtit ettigini bilmiyomus gibi şaşırdı ağladı falan halbuki oda bu işin icinde senaristler her seyi unutuyorlar :(
O böcek olayı atlandı ama Nilüfer Elif'e inanmıyordu yalan söylediğini düşünüyordu.Elif'in haklı olduğunu aşık olduğu adamdan da duyunca o kadar şaşırdı :) orda bir hata yok

Forum İstatistikleri

Konular
176,200
Üyeler
8,558
Son Üye
Redi