Tayyar'ı görmüş olabilir mi? Sonuçta Metin'in Ömer ve Elif'in operasyon planlarından haberi vardı ve oda bir plan yapmıştıElif'in gördüğü şey ne acaba? Umarım bol Elif ve Ömer'li bölüm olur.![]()
Elif baya şaşırmış ve endişeli gözüküyor. Sarılmaları çok hoş.. Elif Ömer'e sığınır gibi.Tayyar'ı görmüş olabilir mi? Sonuçta Metin'in Ömer ve Elif'in operasyon planlarından haberi vardı ve oda bir plan yapmıştıElif&Ömer'in sarıldığı sahne çok güzel olmuş sonunda çiftimizi bir arada izleyebileceğiz
![]()
Metin'de yakalanmaz bence twitter'da okudum bu yorumu mantıklı geldiElif baya şaşırmış ve endişeli gözüküyor. Sarılmaları çok hoş.. Elif Ömer'e sığınır gibi.Operasyonsa Metin yakalansa bile asla Tayyar'ı ifşa etmez.
Boylesi büyük ihtimalle olabilir 😱 Cok iyi bi yorum olmuşMetin'de yakalanmaz bence twitter'da okudum bu yorumu mantıklı geldi
Fragmanda Elif Samiyle Metin'i görebilir bence Metin,Tayyar dan intikam almak için polislerle çalışıyor yoksa Tayyara anlatırdı herseyi
Evet benimde aklıma yattı bakalım ne çıkacakBoylesi büyük ihtimalle olabilir 😱 Cok iyi bi yorum olmuş
Dizi insallah yukselcek![]()
İnşallah yukselir gecen yil abde 7 nin üstüne çıkmıştıEvet benimde aklıma yattı bakalım ne çıkacak
Bu hafta 2 gurupta da yükselir bence AB'de 6 küsür reyting bekliyorum![]()
Metin polislerlemi çalışıyor? Senaristler kolay kolay harcamazlar Tayyar'ı.Metin'de yakalanmaz bence twitter'da okudum bu yorumu mantıklı geldi
Fragmanda Elif Samiyle Metin'i görebilir bence Metin,Tayyar dan intikam almak için polislerle çalışıyor yoksa Tayyara anlatırdı herseyi
Senaristler ne yaptiklarini bilmiyolarki zaten o böcek olayi unutuldu sonra nilufer sanki metinin elifi tehtit ettigini bilmiyomus gibi şaşırdı ağladı falan halbuki oda bu işin icinde senaristler her seyi unutuyorlarMetin polislerlemi çalışıyor? Senaristler kolay kolay harcamazlar Tayyar'ı.![]()
hayal kurma melunİnşallah yukselir gecen yil abde 7 nin üstüne çıkmıştı![]()
Olabilir Metin'in tek derdi Tayyar'ı hapishaneye tıktırmak ve ondan intikamını almak tabi Tayyar kolay kolay açık vermez sona doğru çeker cezasını ancakMetin polislerlemi çalışıyor? Senaristler kolay kolay harcamazlar Tayyar'ı.![]()
O böcek olayı atlandı ama Nilüfer Elif'e inanmıyordu yalan söylediğini düşünüyordu.Elif'in haklı olduğunu aşık olduğu adamdan da duyunca o kadar şaşırdıSenaristler ne yaptiklarini bilmiyolarki zaten o böcek olayi unutuldu sonra nilufer sanki metinin elifi tehtit ettigini bilmiyomus gibi şaşırdı ağladı falan halbuki oda bu işin icinde senaristler her seyi unutuyorlar![]()
Yok artik o sahneleri atlarim ben dizide oyle izlerim ki herkes bnm gibi yapar bencehayal kurma melunhaaa tuvana ön plana çıkar ömerle sevişirse falan 7+ olabilir
![]()